CItesti acum
Dictionar de coaching comentat

Dictionar de coaching comentat

Revista Psychologies
Autor: Alain Cardon
Editura: Codecs

Coachingul este o profesie foarte noua si probabil cu cea mai mare crestere la nivel mondial. Cei care doresc sa invete meseria de coach trebuie sa-si exerseze instrumentele de comunicare in cadrul unei relatii profesionale originale si precise – nu intr-un mediu universitar, ci mai degraba pe teren sau in medii propice, centrate pe practica si exercitiu.

Meseria de coach nu impune o terminologie aparte, ci se bazeaza pe cuvinte cunoscute, din limbajul curent. Glosarul de fata nu se pretinde exhaustiv.

Fiecare definitie incearca in primul rand sa-i propuna cititorului o reflectie lingvistica asupra contextului sistemic al coachingului, iar sensul fiecarui cuvant nu poate fi inteles pe deplin decat impreuna cu intregul din care face parte.

Alain Cardon este consultant si Master Coach, certificat de International Coach Federation.

Este specializat in coachingul de echipa si indrumarea organizatiilor internationale, multiculturale si aflate in tranzitie.

Citeste si

In prezent, este coordonatorul retelei de coaching Metasysteme.

Preda cursuri de coaching individual si coaching de echipa si ofera consultanta in comunicare si management (www.metasysteme-coaching.ro)

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top