Now Reading
O relatie speciala

O relatie speciala

Revista Psychologies
Autor: Douglas Kennedy
Editura: Trei, 2008

Sally Goodchild este o tanara jurnalista, cu o fire foarte independenta si o cariera de succes, care nu are nici o intentie de a-si schimba stilul de viata. Insa intalnirea cu Tony Hobbs, un ziarist englez, ii va marca existenta: se trezese in Londra, casatorita si insarcinata, avand de luat niste decizii importante in legatura cu viata ei.O relatie speciala, Douglas Kennedy, Editura Trei
Sally Goodchild este o tanara jurnalista, cu o fire foarte independenta si o cariera de succes, care nu are nici o intentie de a-si schimba stilul de viata. Insa intalnirea cu Tony Hobbs, un ziarist englez, ii va marca existenta: se trezese in Londra, casatorita si insarcinata, avand de luat niste decizii importante in legatura cu viata ei.

Perspectiva unui trai in Londra, cu Tony, pare ademenitoare, dar adaptarea nu este deloc usoara, iar casnicia lor ia o turnura neasteptata.

«Un roman ca un montagne russe, iti da impresia ca te-ai asezat confortabil, dar te trezesti antrenat intr-o aventura ampla. Pe masura ce ma apropiam de final, inima imi batea cu putere. Este o carte care trebuie citita! Ma plec in fata maiestrei de care da dovada autorul.»
Daily Telegraph

«Un studiu impresionant despre maternitatea vazuta ca un cosmar si un thriller excelent, ce dovedesc talentul lui Kennedy de a povesti.»
Sunday Times

«Kennedy stie cum sa tina atentia cititorului treaza… O poveste cu o actiune alerta, captivanta si inteligenta.»
The Times

«Palpitant… Actiunea romanului inainteza intr-un ritm intens, iar modul in care Kennedy construieste intriga tine cititorul cu sufletul la gura… Un roman foarte bine scris.»
Sunday Tribune

«Cu acest roman, Kennedy dovedeste inca o data ca este un maestru al fictiunii… O poveste de succes.»
The Good Book Guide

Romanele lui Douglas Kennedy – The Big Picture, The Job, The Woman in the Fifth, State of the Union si Temptation – au fost traduse in peste 16 limbi, au inregistrat un succes urias de piata si s-au bucurat deopotriva de aprecierea masiva a criticii..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top