Now Reading
Problema lui Jane

Problema lui Jane

Revista Psychologies
Autor: Catherine Cusset
Editura: Leda, 2008

„O poveste captivanta si antrenanta care iti arata cum este sa te privesti prin ochii altcuiva.” Library JournalProblema lui Jane, Catherine Cusset, Leda
„O poveste captivanta si antrenanta care iti arata cum este sa te privesti prin ochii altcuiva.”
Library Journal

Jane nu primea niciodata pachete acasa. Il lua. Solid, dreptunghiular si destul de greu: o carte, de buna seama. Se cazni cu plicul captusit, prins cu agrafe si lipit. Scoase din el un dosar galben de carton. O discheta cazu, cu un zgomot sec, pe pardoseala. Dosarul continea un manuscris cu foi detasate. Pe prima dintre ele, citi: PROBLEMA LUI JANE, roman.

In Problema lui Jane, Catherine Cusset ne propune o radiografie a raporturilor sociale si afective din America zilelor noastre, un thriller psihologic scris intr-un stil simplu si alert, plasat in mediul academic contemporan, pe care autoarea (profesor asociat la prestigioasa Universitate Yale) il cunoaste indeaproape.

Catherine Cusset s-a nascut in 1963 la Paris si in prezent locuieste la New York.
A debutat in 1997 cu romanul Jouir, urmat apoi de alte titluri de succes: A vous, En toute innocence (roman nominalizat in 1995 la Prix Goncourt si Prix Femina) si La haine de la famille..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top