Now Reading
Sonate de Edvard Grieg cu violonistul Liviu Prunaru si pianista Dana Protopopescu

Sonate de Edvard Grieg cu violonistul Liviu Prunaru si pianista Dana Protopopescu

Revista Psychologies

Editura Casa Radio si Radio Romania Muzical prezinta cel mai nou CD semnat de celebrul violinist Liviu Prunaru, concertmaistru al Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam, si de reputata pianista Dana Protopopescu, o artista cu o frumoasa cariera in Belgia.

Lansarea oficiala a noului disc va avea loc vineri, 14 iunie 2013, ora 18.00, la Libraria Humanitas Kretzulescu din Bucuresti (Calea Victoriei nr.45) in prezenta protagonistilor. Alaturi de acestia, vor vorbi si Anca Florea – muzicolog, autoarea bookletului CD-ului si Liliana Staicu – redactor sef Radio Romania Muzical. Moderator: Tiberiu Comandasu – din partea Editurii Casa Radio. Dupa lansare, Liviu Prunaru si Dana Protopopescu vor oferi autografe.

Discul cuprinde cele trei sonate pentru vioara si pian de Edvard Grieg intr-o interpretare exceptionala, care a fost deja remarcata de critica muzicala.

Discul este de asemenea inclus in campania “Voteaza discul de muzica clasica al anului 2013” derulata pe site-ul postului Radio Romania Muzical (www.romania-muzical.ro.).

Pana in momentul de fata, este cel mai votat disc cele peste 50 titluri deja intrate in competitie. Discul a fost difuzat la Radio Romania Muzical in 15 ianuarie 2013, cu ocazia “Zilei culturii nationale”.

Discul poate fi achizitionat in magazinele de specialitate din Bucuresti si din tara sau direct pe site-ul Editura Casa Radio (www.edituracasaradio.ro). Pretul de producator este de 14 Ron.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top