Now Reading
Ce am învăţat de la Connie Larkin

Ce am învăţat de la Connie Larkin

clementina-anghelache-2023
ce-am-învăţat-de-la-connie-larkin

Când mă gândesc la Connie, cuvântul moarte nu există pentru că ea a ales întotdeauna viața. Îmi amintesc orele de coaching, orele de asistență în cursurile ei, călătoriile împreună. Când ajungeam la exercițiul de creare a unei posibilități și „scoteam” din mine ceva sec, școlăresc îmi împărtășea iar și iar cum a fost inspirată într-un seminar de posibilitatea de a fi în dans cu viața.

Cine este Connie Larkin?

Site-ul ei o prezintă ca autor, executive coach și PhotoReading® Instructor. Pentru cei care au cunoscut-o și care au participat în cursurile ei este fără doar și poate punctul de transformare către o altfel de percepție a realității.

Acum că mi-am luat această misiune de a scrie despre ea la atât de puțină vreme de la plecarea ei dintre noi, mi se pare că nu am cu să o duc la bun sfârșit pentru că orice aș alege să împărtășesc este prea puțin față de ce am primit din relația mea cu Connie și pentru că sunt nesigură și încă îmi mai doream să am validarea ei, ca mentor și prieten pentru multe lucruri pe care mi le-am propus în această viață.

De fiecare dată când începeam o nouă înregistrare audio, Connie îmi reamintea scopul pentru care facem înregistrările: „Să trezim lumea!”. Și cumva am simțit în această săptămână că „ne-am trezit” din nou, la ceea este educația ontologică pentru noi. Spun ne-am trezit pentru că suntem mulți cei care facem parte din comunitatea Landmark, comunitate care este prezentă în România pentru că în 2000, Connie și-a creat posibilitatea ca această educație să fie accesibilă întregii umanități. Și a început de aici, țara în care s-a născut.

Dar Connie nu se identifica cu nimic. Pentru că tot ce putea ține de identitate (ego) era examinat și pus pe raft pentru a lăsa să trăiască prin ea INSPIRAȚIE, BUCURIE, DRAGOSTE NECONDIȚIONATĂ și CONTRIBUȚIE.

Citește articolul integral în ediția de mai a revistei Psychologies sau abonează-te și primește lunar cadourile pregătite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top