Now Reading
Cum arată iubirea de sine în funcţie de zodie?

Cum arată iubirea de sine în funcţie de zodie?

mihaela-totir2
cum-arată-iubirea-de-sine-în-funcţie-de-zodie

Zodia, așa cum o știm fiecare dintre noi, este dată de poziția Soarelui în astrograma natală. Ca să exemplific, dacă ești zodia Taur înseamnă că atunci când te-ai născut tu, Soarele se afla în zodia Taurului. Ce se știe mai puțin despre acest lucru este că zodia nu reprezintă cine ești tu, ci cine devii tu. Soarele, într-o astrogramă, reprezintă Calea Devenirii tale. Cu alte cuvinte, pentru a te simți împlinit și definit de zodia ta, este nevoie să te cunoști, atât la nivel de daruri – care cer recunoaștere, cât și la nivel de umbre – care cer acceptare și iubire. Iată ce este nevoie sa accepți și să iubești la tine în funcție de zodia sub care te-ai născut:

Berbec: Toată lumea își dorește un prieten cu care să se implice în tot felul de competiții, dar când ești preocupat tot timpul să fii în luptă, nu vei ajunge să te bucuri de victorii. Din exterior ești perceput ca fiind foarte încrezător, iar oamenii iubesc acest lucru la tine. Dar la interior ești cel mai mare dușman al tău! Este nevoie să te detașezi de gândurile de comparație care te „atacă” constant și să te concentrezi pe validare internă. Sunt vremuri în care competiția este necesară, dar asta nu înseamnă că acestea trebuie să fie tot timpul. Un lucru pe care îl poți face ca să te iubești și să te apreciezi mai mult este să îți direcționezi energia către un sport în care să te antrenezi singur (box la sac) sau yoga. În acest fel rămâi și motivat, dar nu atât de competitiv încât să te simți rău în legătură cu tine.

Taur: Ești o persoană responsabilă care tânjește după stabilitate. Îți ia mult până te hotărăști ce să pui în practică, dar odată ce te-ai pornit, devii de neoprit. Totuși, dacă planul nu se întâmplă întocmai cum ai stabilit, poate fi demoralizator pentru tine. Câteodată, de cele mai multe ori, lucrurile se întâmplă sau nu se întâmplă din anumite motive. În timp ce planurile gândite de tine se schimbă, acestea nu sunt decât momentele care mențin cursul vieții. Stabilitatea poate fi un lucru minunat, dar nu se poate să te satisfacă în mod constant. Menține-ți abilitățile la nivel de artă și învață să privești aceste impredictibilități ale vieții mai degrabă ca pe niște oportunități decât ca puncte de stagnare. O recomandare pentru a te iubi mai mult este să îți aloci timp special pentru tine, pentru relaxare, odihnă și deconectare.

Citește continuarea articolului în ediția de februarie 2022 a revistei Psychologies sau abonează-te și primește în dar cartea „Știutorii” cu autograful lui Mircea Cărtărescu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top