Now Reading
Arhetipul Iubitoarei Seducătoare

Arhetipul Iubitoarei Seducătoare

cristina-eremia
arhetipul-iubitoarei-seducătoare

O cunoști? Fata aceea atrăgătoare, veselă, colorată, care te cucerește cu un surâs, te vrăjește dintr-o privire, te încântă cu vorbirea molatecă și mișcările mlădioase ale corpului ei. E cochetă, aranjată, parfumată, radiază vitalitate, frumusețe, atractivitate, magnetism. Când te-ai întâlnit prima dată cu ea? Ai zărit-o într-o oglindă, ți-a zâmbit dintr-o revistă sau de la TV, ai văzut-o cu ochii minții citind o carte sau ai simțit-o chiar în corpul tău fremătând de viață și senzualitate?

Iubește aventura, este o adevărată exploratoare, trăiește viața prin toate simțurile, se bucură de fiecare clipă, se manifestă spontan, cu lejeritate, căutând libertatea de a fi și de a se exprima cât mai nuanțat, într-o explozie de culoare și originalitate.

Iubește iubirea și frumosul. Iubește să iubească și să fie iubită, adorată, venerată. Stârnește ușor aceste sentimente în ceilalți, chiar fără să vrea și nu îi este mereu ușor să reziste avansurilor și să pună limite clare.

Ea este femeia ce întruchipează Arhetipul Iubitoarei Seducătoare, zeița Afrodita care subjuga inimile și încânta simțurile. Ea este muza inspiratoare, cea care înalță sufletele artiștilor și face să curgă cerneala pe paginile poeților.

Citește continuarea articolului în ediția de februarie 2022 a revistei Psychologies sau abonează-te și primește în dar cartea „Știutorii” cu autograful lui Mircea Cărtărescu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top