Now Reading
Armonie și reînnoire în dialogul cu creierul nostru

Armonie și reînnoire în dialogul cu creierul nostru

mihaela-frunză
Armonie și reînnoire în dialogul cu creierul nostru

„Lucrez cu acest sistem NeurOptimal Dynamic de 15 ani și sunt de fiecare dată uimită de capacitatea creierului de a învăța ceva diferit,”

NeurOptimal oferă un teren de joacă pentru creier, îi oferă pauze scurte în muzica pe care o ascultăm și permite acestuia să decidă dacă și cum să se schimbe, folosindu-se de propriile resurse de neuroplasticitate și reziliență, fără a exercita presiune asupra sistemului nervos.

Ce descoperim prin călătoriile individuale cu NeurOptimal?

În partea sa de explorare, fiecare ședință devine o experiență personală, dincolo de simplele proceduri tehnice precum aplicarea de electrozi și ascultarea muzicii relaxante în căști.

Diana P. ne împărtășește o poveste a transformării și renașterii: ””Băiețelul meu de 9 ani are aproape 40 de ședințe de neurofeedback în 2 ani cu NeurOptimal. Și pot spune că progresele lui sunt uluitoare, pe partea psihică, emoțională , motrică și socială. A început să-mi spună ce își dorește, el care până acum nu vroia nimic, vrea sa stea cu copiii și să se joace cu ei iar până acum evita contactul cu copiii, vroia sa stea singur, la școală e foarte atent și a început să scrie singur iar până acum scria doar ajutat iar starea lui generala, e vizibil îmbunătățită, vrea sa
experimenteze lucruri noi și dacă până nu demult avea momente in care avea privirea pierdută, acum nu mai are deloc, trăiește în prezent și e extrem de conștient și curios.”

Pe de altă parte, Teodora M. își deschide sufletul spre noi: „Am început ședințele de neurofeedback NeurOptimal într-o stare emoțională foarte neplăcută… În 5 zile de ședințe consecutive mi-am terminat task-uri care mă așteptau de 3 luni… Am continuat apoi cu ședințe de ‘întreținere’. Recomand ședințele de neurofeedback oricui își dorește un training pentru minte și mai multă eficiență și claritate în viață.”

Fiecare poveste este un ecou al experiențelor diverse și personalizate oferite de NeurOptimal Dinamic. Un dialog blând și iertător cu creierul nostru, un dans împreună cu propriile ritmuri și un câmp de explorare personală și transformare interioară.
În acest spațiu al schimbării și regenerării, NeurOptimal nu își propune să ghideze sau să controleze experiența, ci doar să ofere informații și să lase sistemul nervos să realizeze ceea ce știe cel mai bine: să se schimbe în mod organic, să se adapteze, să creeze noi căi și să ne conducă către noi orizonturi ale sinelui și ale conștiinței noastre.

Citește continuarea articolului în ediția octombrie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top