Now Reading
Inițiere; ACCESS BARS ®

Inițiere; ACCESS BARS ®

Revista Psychologies
Inițiere; ACCESS BARS ®

Access Bars® sunt o componentă centrală a Access Consciousness, un set de instrumente, tehnici și filosofii menite să îmbunătățească aspecte diverse ale vieții unei persoane, prin eliberarea de gânduri, idei, convingeri, emoții și considerații limitative stocate în minte.

Conceptul Access Bars®

Access Bars® implică 32 de barei de energie care curg prin și în jurul capului, fiecare reprezentând diferite aspecte ale vieții, precum bani, creativitate, corp, control, conștiență, putere, îmbătrânire și altele. Prin atingerea ușoară a punctelor pe cap, se spune că se activează barele și se începe eliberarea energiilor stocate.

Scopul Access Bars®

Scopul principal al Access Bars® este de a crea o senzație de spațiu și de posibilitate în viața individului, permițându-i să fie mai receptiv și prezent în propria viață și să își deschidă conștiința la noi posibilități. Este similar cu a șterge fișierele nedorite și vechi de pe calculator, permițând astfel un flux mai liber de energie și crearea de noi posibilități de viață.

Cum arată o ședință de Access Bars®

Într-o ședință tipică de Access Bars®, practicantul atinge ușor punctele de pe capul clientului pentru a activa barele și pentru a începe procesul de eliberare a energiei stocate. Aceasta poate conduce la schimbări semnificative în nivelul de stres, starea de sănătate, somnul, greutatea, relațiile, anxietatea și modul în care individul se raportează la sine și la lumea înconjurătoare.

Citește continuarea articolului în ediția octombrie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top