Now Reading
Descoperă magia transformării personale

Descoperă magia transformării personale

mihaela-frunză
descoperă-magia-transformării-personale

Anul acesta lansez Tabăra de Constelații Familiale într-o nouă viziune. Este o colaborate a terapiei cu tehnologia neurofeedback și anume cu Echipamentul NeurOptimal Dinamic de la Institutul Zengar. Colaborez cu acest Institut din 2007 și am o experiență de 14 ani în utilizarea acestui program de antrenament cognitiv și am văzut rezultatele pe care le-au obținut clienții. 

Aduce relaxare, scăderea stresului, anxietății, o memorie mai eficientă, un focus mai bun pe sarcină, concentrare și atenție și multe alte beneficii personalizate pentru fiecare în parte. 

Asocierea dintre Constelațiile Familiale și NeurOptimal Dinamic este atât de armonioasă și aduce valoare descoperirii a cine ești tu cu adevărat și contribuie semnificativ la drumul tău în viață. 

Totul este o curgere lină în procesul tău de descoperire de sine!

Locația evenimentului este pe Valea Avrigului la pensiunea #acasadepartedecasa, unde gazda noastră Claudia Petria ne va încânta cu mâncare tradițională autentică, ca la mama acasă. Zona este una în care natura ne încântă cu darurile ei, cu muzica ei și cu aerul de munte, iar acest loc cunoaște de ani ce înseamnă Constelațiile Familiale. 

Pentru ca experiența trăită să fie cât mai completă, în această tabără, Diana Popa ne va încânta cu Terapia cu Gonguri. 

Popa Diana Milena este mama a trei copii minunați și a ajuns pe calea vindecării holistice datorită băiețelului ei cel mare care în urmă cu 8 ani a fost diagnosticat cu autism. După foarte multe căutari în domeniul medical, fără a găsi un răspuns clar despre cum își poate ajuta copilul, a început calea abordării holistice unde am ajuns printre multe altele, în urmă cu patru ani, la vindecarea cu sunetele sacre, mai precis GONGUL.

Acesta i-a fascinat atât pe ea, cât și pe el, întrucât făcând terapie amândoi îmbrătișați, au simțit cum se restabilesc toate conexiunile emoționale dintre ea și el, au simțit magia care se crea și mai ales vindecarea, drept pentru care a decis să urmeze cursul de GongMaster pentru a-și ajuta propriul copil, dar și alți oameni. Să facă cunoștință cu vindecarea prin frecvențe binefăcătoare și pentru a-i ajuta să înțeleagă care e diferența dintre frecvențele joase, cum ne afectează și frecvențele înalte și ce înseamnă acestea. 

Această terapie poate ajuta, în cazul: 

  • depresiei
  • anxietății
  • diferitelor afecțiuni 
  • insomniilor
  • stresului
  • agitației
  • nesiguranței de sine 
  • echilibrului emoțional 
  • regăsirii de sine 

Experiența va mai fi completată și de Ioana Mohanu Costin, instructor yoga 200TTC acreditat Yoga Alliance din 2017, 100 YTT Indian Yoga Therapy, certificat în 2019 Postnatal și Prenatal Yoga și Yoga Kids&Family. Practicant terapii alternative – medicină energetică, Access Bars, Access Consciousness și Facelift. Și din 2019 Consultant dezvoltare personală cu studii în psihoterapie integrativă la Asociația Română de Psihoterapie Integrativă și din 2020 cursant în cadrul NeuroPsy Healers din cadrul ARPI. 

Iar surprizele nu se opresc aici! Te aștept cu drag! Fă din anul 2023 cel mai frumos an pentru tine!  

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top