Now Reading
2022 – prin credință atingi infinitul

2022 – prin credință atingi infinitul

mihaela-totir2
2022-prin-credință-atingi-infinitul

Amprenta astrologică a unui an este dată în primul rând de tandemul lui Jupiter și Saturn și de mișcarea planetelor personale: Soare și Lună (asociate cu planete în astrologie) și eclipsele care se creează în jurul lor, Mercur și retrogradările sale celebre deja și de tranzitul lui Venus și Marte care pot sa aibă un aport mai mare sau mai mic, în funcție de evenimentele astrologice la care participă.  Planetele grele, care se mișcă lent, precum Uranus, Neptun și Pluto emană și ele o energie dar pe care o resimțim la nivel subtil și care își pune amprenta asupra noastră mai degrabă din punct de vedere colectiv decât personal.

Jupiter intră în Pești pe 28 decembrie 2021 și stă până în 10 mai 2022, urmând ca din 28 octombrie până pe 20 decembrie 2022 să revină, după ce face o „excursie” de aproape 6 luni în Berbec (între 10 mai și 28 Octombrie 2022). Ca să-ți faci mai ușor o impresie despre cum te influențează tranzitul lui Jupiter în Pesti, poți sa călătorești în timp în perioada 13 mai – 28 iulie 2021, când Jupiter a tranzitat semnul său de domiciliu și a oferit o mostră a ce urma să trăiești în 2022.

Astrologia tradițională îl învestește pe Jupiter ca guvernator al zodiei Pești. Fiind o cunoaștere vie care se adaptează constant la vremurile pe care le traversează, astrologia modernă l-a integrat și pe Neptun în zodiac, atribuindu-i rolul de guvernator modern al zodiei Pești. Avem în fața noastră un an în care Jupiter și Neptun vor domina aproape tot timpul, activând o energie foarte puternică a acestei zodii. În Pești, acești doi mari grei guvernează medicina, vindecarea, artele și orice formă de terapie prin artă, subconștientul colectiv, imaginația și marea. Marea emoțiilor. Oceanul. Necuprinsul. Adică orice nu poate fi inclus și explicat de științele cunoscute până azi, dar care există și se cere exprimat de către noi toți. Cu alte cuvinte, necunoscutul. Bineînțeles, ne putem aștepta la evoluții și schimbări în aceste domenii ale vieții.

Citește continuarea articolului în ediția dublă decembrie 2021 – ianuarie 2022 a revistei Psychologies.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top