Now Reading
(P) Care metodă de epilare e preferata femeilor?

(P) Care metodă de epilare e preferata femeilor?

Trebuie să recunoaștem că epilarea nu este deloc o operație de înfrumusețare plăcută. Însă efectele obținute în urma acestei proceduri ne fac să uităm repede efectele neplăcute ale intervenției. Orice femeie, oricât de sensibilă ar avea pielea, oricât de dureros ar fi procesul, nu poate renunța la dorința de a obține rezultatele mult dorite: cât mai puține fire de păr inestetice, cât mai puține intervenții și rezultate de cât mai lungă durată.

Indiferent de ce metodă de epilare preferați, la 1  Dream Beauty Studio veți găsi acel Salon Epilare Laser București, unde veți avea parte de un tratament special și de rezultate de excepție.

De ce este epilarea laser cu diodă metoda de epilare preferată de toate femeile?

Grație evoluției tehnologie, dispunem astăzi de o serie de aparate de epilare, care, în sfârșit, pot să ne aducă efectele dorite, pe termen cât mai mare, cu cât mai puține ședințe. Spre deosebire de metodele clasice de epilare, cu aparatul de ras, cu epilatorul sau cu ceara, epilarea laser aduce cu sine o serie de avantaje pe care orice femeie le apreciază:

  • este mai eficientă. Distrugând foliculul de păr, conduce la la o creștere întârziată  a firului de păr sau la o distrugere permanentă a acestuia;
  • după efectuarea primelor intervenții de epilare, necesare pentru reducerea semnificativă a numărului firelor de păr, este nevoie de maximum două ședințe de epilare pe an;
  • nu este necesar să lăsați părul să crească pentru a putea să obțineți o epilare mai bună;
  • este mai puțin dureroasă decât epilarea cu aparatul sau cu ceară;
  • pielea va rămâne mult mult mai mult timp catifelată și strălucitoare;
  • este o metodă recomandată pentru îndepărtarea definitivă a firelor de păr inestetice de pe față;
  • chiar dacă la debutul tratamentului costurile de epilare vor fi mai mari, datorită numărului mai mare de ședințe necesare, după obținerea rezultatelor permanente prețul per ansamblu va fi mult mai rezonabil.

Bineînțeles că există și o serie de mici neajunsuri ale acestui tip de epilare, precum:

  • riscul de a apărea ușoare iritații sau arsuri
  • nu poate fi folosită de către femei însărcinate
  • se poate produce o ușoară pigmentare a pielii
  • are efecte mult mai bune pentru persoanele cu păr mai închis la culoare.

Pentru a obține rezultatele pe care vi le doriți, este important ca tehnologia care se folosește pentru realizarea acestei intervenții cu laser să fie cât mai bună, iar aparatul să fie manevrat corespunzător și cu responsabilitate.

Există în continuare femei care, în lipsa unor cercetări relevante privind efectele secundare pe termen lung ale aparatului de epilare cu laser, preferă metoda epilare ceară. Și prin acest procedeu se pot obține rezultate evidente și durabile. Firul de păr este smuls de la rădăcină, iar pielea rămâne catifelată și delicată. La finalul operației pielea va fi hidratată cu un ulei special, ce va calma imediat pielea. Cu timpul firele de păr se răresc, cresc mai greu și necesită mai puține intervenții.

Pentru  servicii  performanțe de  înfrumusețare, epilat cu laser, epilat cu pastă de zahăr sau pentru  epilare ceară intrați pe site-ul 1dream.ro și solicitați o programare.

Articol de: Edcora, Agentie de Marketing.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top