Now Reading
Paper Concept by Florenta Necula – altfel de genti

Paper Concept by Florenta Necula – altfel de genti

Revista Psychologies

Proiectul “Paper Concept by Florenta Necula” a luat nastere in 2011 si a venit ca o alternativa hande-made de bun gust la monotonia obiectelor de serie realizate la infinit. Prospetimea si originalitatea gentilor ei au propulsat-o imediat ca fiind unul dintre tinerele talente din design cu mare potential de la noi.

Cum fenomenul reciclarii este in continua crestere, joaca cu hartia pe care o propune Florenta Necula nu este doar atractiva dar si prietenoasa cu mediul.

Pentru a-si crea minunatiile de genti, ea foloseste reviste vechi si altfel nefolositoare, carti vechi fara inceput sau sfarsit, partituri, hartie normala si orice altfel de hartie ii pica in mana si nu mai are un scop precis al ei.

Asa cum spune si ea “Aceste foi de hartie au ceva mai mult decat niste semne pe ele, transmit o emotie, o poveste si asta le face sa fie speciale.” Si are dreptate.

Gentile ei sunt mai mult decat un proces creativ si prietenos cu mediul inconjurator. Prin ele traiesc mai departe povestile, fie ca au fost scrise intr-o carte, pe o partitura sau intr-un editorial.

Si pentru ca este o fire extrem de creativa si mereu isi doreste noutate, Florenta nu s-a putut multumi doar cu plicul de diferite marimi si jocuri de culori, asa ca a creat tehnici si modele noi, pe care nu le poti gasi nicaieri altundeva.

Proiectul Paper Concept duce joaca cu hartia la un alt nivel si inoveaza designul gentilor din hartie stabilind noi standarde de creativitate si calitate pentru toti cei care au aceasta pasiune.

 

Mai multe detalii aici https://www.facebook.com/paperconcept.ro/timeline

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top