Now Reading
Julia Roberts in lina intai

Julia Roberts in lina intai

Revista Psychologies
julia-roberts

Urmarind marile proiecte caritabile care se desfasoara in lume, cu bani multi, cu nume mari, si cu suflete si mai mari, nu rareori intalnim un zambet larg, atat de cunoscut: Julia Roberts.

Julia Roberts, Sean Penn si Tom Hanks vor aparea pe scena pentru a continua activitatea caritabila a lui Paul Newman. Adaugandu-si numele unei lungi liste de actori – printre care, Jack Nicholson, Bruce Willis, Danny Devito, Warren Beatty, Annette Bening, Billy Crystal si Danny Glover – ei vor da viata pe scena unor povestiri de Ernest Hemingway, adaptate de A. E. Hotchner. Evenimentul se va petrece pe 27 octombrie, la San Francisco, pe scena Davies Symphony Hall.

Fondurile vor fi folosite pentru sustinerea taberei Painted Turtle, destinata copiilor din California care sufera de boli cronice sau incurabile. Tabara a fost fondata in 1999 de Paul Newman si Page Hannah-Adler, fiind a sasea dintre cele 11 tabere de acest fel infiintate de Newman cu ajutorul prietenilor sai. Proiectul a demarat in 1988, cu tabara Hole in the Wall Gang, la fondarea careia Paul Newman a fost sprijinit de A. E. Hotchner. Din consiliul director al acestui prim proiect a facut parte si Julia Roberts.

Cine este A. E. Hotchner? Este scriitorul impreuna cu care Paul Newman a fondat corporatia Newman’s Own, al carei profit este folosit 100 % in scopuri caritabile, ecologice, spirituale in Statele Unite, dar si in Vietnam si unele tari africane. Totodata, A. E. Hotchner este scriitorul mentionat mai sus, autorul adaptarilor scenice dupa Hemingway.

*

In seara de 27 august, la New York, celebritati din toate domeniile s-au adunat la evenimentul Stand Up For a Cure de la Madison Square Garden ale carui incasari au fost destinate cercetarii in domeniul cancerului de plaman.

Julia Roberts a deschis evenimentul si a incalzit publicul, prezentandu-l pe mai vechiul sau prieten Dave Matthews, cu trupa lui.

*

Giorgio Armani i-a solicitat colaborarea Juliei Roberts pentru a crea un tricou, desigur, rosu, din linia Emporio Armani (PRODUCT) RED, ceea ce s-a si infaptuit. Si nu este prima colaborare de acest fel. Linia RED mai detine si o bratara din piele, de asemenea, creatie a designerului Julia Roberts.

Simbolul grafic este cedrul, arborele vietii, insotit de cuvintele Revolution-Evolution-Devotion, de la care vine acronimul RED.

Tricourile vor costa $125, pentru femei si $175, pentru barbati iar 40 % din profitul aferent produselor din aceasta linie este destinat luptei impotriva SIDA din Africa.

*

Despre Julia Roberts, vorbeste Julia Roberts insasi, in amplul interviu din revista Psychologies, editia lunii octombrie 2008.

Foto: aboutjulia.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top