Now Reading
Cum să practici îngrijirea de sine în funcţie de zodia sub care te-ai născut

Cum să practici îngrijirea de sine în funcţie de zodia sub care te-ai născut

mihaela-totir2
cum-să-practici-îngrijirea-de-sine-în-funcţie-de-zodia-sub-care-te-ai-născut

Se anunță o perioadă de înflorire pentru multe zodii. Atenție, însă, nu neglijați aspectele care țin de relaxare și odihnă. Echilibrul este cheia în luna care urmează!

BERBEC

Pentru tine este important să îți găsești centrul și să te liniștești înainte de a te angaja în activități care îți definesc viața. Îți recomand să începi fiecare zi cu un ritual simplu, dar puternic: stai în fața oglinzii și declară-ți intențiile! Stabilește un obiectiv clar pe care să îl urmărești și asupra căruia să te concentrezi în timp ce îți declari aceste intenții.

TAUR

Fiind cel mai indulgent semn al zodiacului, vei găsi mângâiere în adăugarea unui strop de strălucire în rutina ta de îngrijire de sine. Programarea unui ședințe de mani-pedi la un salon specializat sau un machiaj aparte din când în când îți permite să apreciezi la tine atât frumusețea interioară, cât și pe cea exterioară.

GEMENI

Ai nevoie de o evadare care să-ți țină mintea ocupată. Te poți scufunda într-un roman de dragoste, un thriller intens sau o carte de poezii pasionale și să te lași purtată de cuvinte. În timp ce mintea ta absoarbe conținutul, vei fi învăluită în replici geniale sau răsturnări neașteptate de situație. Lectura te va captiva atât de mult, încât nu vei dori să te mai ocupi de nici o altă dramă dezordonată din jur.

Citește continuarea articolului în ediția de martie-aprilie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top