Now Reading
Eva Longoria: Nu traiesc prin comparatie

Eva Longoria: Nu traiesc prin comparatie

Revista Psychologies

Eva Longoria, actrita

Este simpatica, mai putin pacatoasa decat in serialul care a consacrat-o, e maritata cu un tip mai tanar si se declara nevasta prin vocatie.

Eva Longoria, Tony Parker e sexy prin naturalete. Fara mistere si adancimi psihologice insondabile, e placuta pentru ca e accesibila si calda.

Eva Longoria. Miniona cu picioarele nervoase ajunsa celebra in rol de papusica adulterina si nevro­zata. Tipic americana ca fizionomie si temperament. Dar nu e chiar asa. Desi succesul nu e neaparat egal cu profunzimile de gandire, nu e nici departe de ele. Pana la urma, succesul e un balet inteligent intre ceea ce ti se intampla si ceea ce stii sa iei de la viata. Iar Eva cea micuta si nazdravana a avut fler.

Azi e o femeie matura si admirata, dar nu numai pentru frumusetea ei fizica accesibila si calda, ci si pentru replica rapida si umorul sanatos. E genul de nevasta la care aspira orice barbat iesit din adolescenta (nu ca adolescentii i-ar fi straini). Cateva mostre de umor si intelepciune soft, in interviul ce urmeaza.

 

Cum reusiti, dvs. si sotul dvs., Tony Parker, sa ramaneti impreuna in timp ce multe alte celebritati se despart?
–  Din fericire, acum nu facem niciun efort chinuit in aceasta directie. Relatia noa­stra a venit natural, foarte simplu si a evoluat astfel. Ne plac aceleasi lucruri, suntem
la fel de stresati de paparazzii (si astfel, suntem solidari…). Suntem un cuplu obisnuit, poate mai cunoscut sau mai bogat decat altele, dar, zau, nu avem nici trei urechi si nici doua creiere fiecare.

Si avem cam aceleasi limite. Si mai suntem si egal de sensibili. Cred ca una dintre cele mai mari greseli pe care le puteti face este sa considerati diferite relatiile celebritatilor fata de alte relatii, intre oamenii obisnuiti. Indiferent daca se desfasoara intre doi doctori, un avocat si secretara lui, toate iubirile sau casniciile sunt la fel de grele. Trebuie sa depui efort si sa fii sigur ca acea relatie este potrivita pentru tine.

Pana la urma, daca o relatie merita, va merge. Intotdeauna poti face ca o relatie sa mearga daca merita. Acesta a fost principiul de la care am plecat si eu, si Tony atunci cand am decis sa ne casatorim. Tony e foarte matur pentru varsta lui biologica, nu simt ca sunt mai in varsta. Stiu ca ma veti intreba care e treaba cu femeile mai in varsta care isi iau parteneri tineri, dar va pot spune ca este o falsa problema.

Sa intelegem ca Tony merita efortul de a va transforma in sotie de… casa?
–  Da. Si, apropo, regula aceasta, enunta­ta mai sus, este aplicabila oricui, nu conteaza cine esti. Vedetele nu au o alta psihologie decat oamenii obisnuiti.

Cum credeti ca se va descurca echipa lui de baschet, San Antonio Spurs, anul acesta?
–  Sper sa se descurce foarte bine! Eu sunt fan.

Traducere si editare de Valentina Tomita
Foto: Photoland / Corbis Outline – Jonathan Skow; Hepta

Citeste continuarea in revista Psychologies, editia lunii ianuarie-februarie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top