Now Reading
Jennifer Aniston: Putem gasi solutii pentru orice

Jennifer Aniston: Putem gasi solutii pentru orice

Revista Psychologies

Jennifer Aniston, actrita


Este inca vazuta drept o perdanta dupa relatia cu Brad Pitt, acum partenerul altei actrite… Jennifer Aniston ar putea da lectii despre vindecare si despre cum sa vezi viata in culori pastelate chiar daca nu e realmente astfel. Lucida, haioasa si matura, ea poate fi un role model pentru alte femei, mai mult decat extravaganta Angelina.

Nu intamplator, rolurile de comedie i se potrivesc cel mai bine, desi a demonstrat cu varf si indesat ca poate fi si dramatica in Derapaj, acolo unde joaca o femeie adulterina si violata, adica un rol ceva mai departe de imaginea de fata buna cu care a cucerit conventio­nala America. In februarie a impli­nit 41 de ani si Jennifer se declara „pe val“. Si nu ai de ce sa nu o crezi. Este o supravietui­toare, are prieteni stabili si buni si multi, doi caini si un moral de beton. Viata nu este o colectie de daruri de Craciun, dar nici un dezastru perpetuu. Important e ceea ce faci din ceea ce ti se intampla. La final, poti scrie memorii care incep cu „barbatii te ranesc mereu“ sau cu „don’t make plans, make options…“

Ati jucat in atatea comedii romantice, precum „Love Happens”. Dar cum vedeti o intalnire perfecta?
–  Doar lucruri simple. Sa mergem la un restaurant bun, sa avem o conversatie placuta. Sa ne plimbam pe malul marii, daca exista una pe malul careia sa ne plimbam.

Majoritatea oamenilor va considera amuzanta. Ce va face sa radeti?
Serios, asa ma considera? De mine se poate rade usor… Eu ma fac de ras destul de des, razand ridicol de tare.

Ati fost considerata „sufletul Americii“ o lunga perioada de timp, si exista oameni care v-ar urma pentru totdeauna; sunteti constienta de acest lucru?
–  Este cu adevarat dragut sa ai atatia oameni carora le pasa si sa ai atatia fani. Ma simt norocoasa.

Nu cumva ati gasit recent un caine pe strada si ati vrut sa il adoptati?
–  Ba da, este un husky enorm, si am tras pe dreapta strazii. De fapt, eram cu o prietena si, biata de ea, era speriata sa nu cumva sa o las in mijlocul neantului. Noroc cu un paparazzi care ne urmarea, ca i-am gasit cainelui stapanul.

Unde este „acasa“ pentru dvs.?
–  Acasa este unde-ti este inima. In acest moment, acasa este in California, dar mi-ar placea sa ma mut inapoi in New York.

Cat de usor este sa aveti prieteni la Hollywood?
–  Pai, am un numar mare de prieteni si familii de amici. Ne face placere sa ne adunam. As putea vorbi despre 10 prietenii solide. Cred ca pe masura ce imbatranesti, numarul de prieteni scade, pentru ca oamenii nu mai au timp de reuniuni. De fapt, in acest moment al vietii, ma simt norocoasa. Sunt apropiata si de prietenii noi, si de prietenii vechi. Am prieteni si de acum 20-25 de ani.

Traducere si editare de Valentina Tomita
Foto: Hepta

Citeste continuarea in revista Psychologies, editia lunii martie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top