Now Reading
Revista Psychologies, editia februarie 2015

Revista Psychologies, editia februarie 2015

Revista Psychologies

In luna celebrarii iubirii, Psychologies aduce in lumina reflectoarelor cuplul: ce se intampla atunci cand intre parteneri este diferenta mare de varsta, care sunt cele mai frecvente accidente de comunicare, si ce presupune terapia pentru doi.

Pe Olivia Wilde o cunoastem in special din serialul Dr. House, dar de-a lungul timpului a avut roluri alese cu grija in filme precum Rush, Drinking Buddies, The Incredible Burt Wonderstone, Tron: Legacy, The Third Person, Butter sau The Change Up. Este proaspata mamica, implicata in actiuni umanitare, si chiar daca viata vedetelor este analizata in detaliu, ei pur si simplu nu ii pasa de ceea ce crede lumea din jur.

Aflam ce este de facut cand comunicarea intre parinti si adolescenti se rupe, care sunt comportamentele semnal din partea copiilor si cand trebuie sa ne ingrijoram, cum se contureaza realitatea dura pentru dependentii de substante si familiile lor, dar si povestea unui extraordinar experiment jurnalistic si uman care documenteaza cazuri de violenta familiala pe tot parcursul tarii noastre.

Iar pentru un look impecabil, iti dezvaluim secretele unui zambet frumos si sanatos, cum trebuie sa ne realizam corect manichiura, tendintele acestui an, si cum sa ne infrangem obsesiile alimentare, care, de multe ori, adauga atat de nedoritele kilograme in plus.

 

Lectura placuta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top