Now Reading
Revista Psychologies, editia mai 2016

Revista Psychologies, editia mai 2016

Revista Psychologies

Vrei sa te simti mai bine in propria piele, sa ai mai mult succes la job si relatii de calitate? Pentru asta trebuie sa iti cresti stima de sine! In revista Psychologies, editia de mai, iti spunem ce ai de facut pentru un boost de incredere in sine.

 

Melania Medeleanu preda cursuri de dictie, se ocupa de copiii bolnavi de cancer si isi foloseste toata stiinta si formatia de psiholog pentru a-i ajuta. Ce o motiveaza? Ce rol mai are televiziunea in viata ei si a noastra, a tuturor? Reflectii, dileme, raspunsuri intr-un interviu cu vedeta de pe coperta Psychologies de mai.

Copiii au nevoie de o mama care sa stea acasa sau de una activa, implicata in diverse proiecte? Barbatii se gandesc numai la sex sau e un mit? Care sunt tipurile de sefi de care sa te feresti? Desigur, toate aceste subiecte le-am analizat pentru tine in detaliu.

Stiai ca preferinta pentru un anumit gen de filme spune multe despre personalitatea ta? Tu ce alegi dintre comedii (romantice), drame, sf, horror, actiune, thriller sau animatie? Afla cum te caracterizeaza psihologii.

Poate ai auzit despre „castrarea psihologica”… barbatii sunt criticati, manipulati si deposedati de masculinitate, iar femeile au o tendinta tot mai mare de control. Efectele la nivel de individ dar si in cuplu nu sunt deloc de neglijat!

De asemenea iti spunem cum sa recunosti o prietenie toxica, cum ne afecteaza viata dependenta de horoscop sau cautarea continua a idealului si perfectiunii.

Tu crezi in vieti anterioare? Ei bine, exista un intreg curent psihologic ce presupune explorarea vietilor anterioare si a vietii dintre vieti. In Psychologies mai am invitat un specialist care sa ne explice pasii acestui proces.

Cunosti cazuri de copii care isi ajuta parintii sa isi creasca fratii, devin stalpul familiei dupa divort sau dupa decesul unuia dintre parinti, sunt sufocati de activitati extrascolare si ajung la epuizare? Oare cum mai experimenteaza micutii acestia copilaria si ce fel de adulti devin ei? Raspunsuri de la un psiholog cu experienta, tot in Psychologies, editia de mai.

 

Lectura placuta!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top