Now Reading
Revista Psychologies, editia iunie 2016

Revista Psychologies, editia iunie 2016

Revista Psychologies

Editia de iunie Psychologies este acum disponibila la punctele de vanzare a presei.  Cadou: cartea Amplificati-va forta mentala!

Se razgandesc extrem de repede, sunt enervant de influentabili si nici prea stabili in relatii. Ce se intampla cu acesti oameni? Desigur, iti spunem in revista Psychologies, editia de iunie!

In Romania deseori auzim despre femei care spun ca nu vor sa divorteze din cauza copiilor, sa nu isi lase copiii fara tata. Oare ce impact are asta asupra mamelor dar si asupra copiilor? Un subiect sensibil pe care l-am analizat in detaliu impreuna cu un psiholog.

Relatia de cuplu deschisa in mod cert nu este pentru toata lumea. Ea inseamna intalniri si amor cu alti parteneri. Dar discutam de infidelitate sau nu? Ei bine… efectele reale asupra cuplului nu sunt deloc de neglijat.

Este vara iar imaginatia capata conotatii… toride. Asa ca am adunat mai multe statistici interesante despre cuplu si sex. Iata una dintre ele: femeile par sa aiba o atractie speciala pentru barbatii sobri, cei veseli se pare ca nu se bucura de acelasi succes!

Cunosti si tu oameni care fac orice numai sa fie in centrul atentiei? Sau copii care parca vor sa doboare un record mondial la boacane? Nevoia de atentie are un profund substrat psihologic, iar ranile emotionale ne pun pe ganduri…

In fata unor situatii noi, anumite persoane se adapteaza mai greu, altele mai usor. Dar nu-ti face griji, capacitatea de adaptare se antreneaza! Iti spunem cum in Psychologies, editia de iunie.

Banii nu conteaza sau dimpotriva? Nu aduc fericirea dar o intretin regeste? Luna aceasta ti-am pregatit un dosar special unde analizam relatia de dragoste-ura pe care o avem cu finantele, inclusiv celebrul shopping terapeutic, care se pare ca e de fapt o capcana emotionala.

Poate iti mai amintesti (sau nu, daca esti prea tanara), de painea cumparata pe cartela, de cozile la alimente si frigul crancen. Ioana Parvulescu a reunit in cartea sa “Si eu am trait in comunism” o serie de povesti din comunism, dar istorisite cu umor savuros.

Copilul tau are autism? Ti-am pregatit un articol dedicat unde vei regasi ce pasi trebuie urmati pentru binele copilului tau.

Sectiunea de wellbeing este acum dedicata frumusetii! Aflam care sunt efectele soarelui asupra pielii in functie de tipul de ten, ce interventii estetice poti face, cum combatem si prevenim celulita si vergeturile, dar si ce sa mancam daca avem ten uscat, mixt sau gras, sensibil, acneic ori cuperozic.

Pe coperta cu siguranta ai recunoscut-o pe actrita Cosmina Stratan, care in 2012 a luat la Cannes Premiul de Interpretare Feminina. Interviul cu ea este generos, o lectura relaxanta la finalul unei zile pline.

Amplificati-va-forta-mentala

Ai o viata profesionala activa, in care informatiile si rezolvarea problemelor joaca un rol central? Te trezesti adesea incapabila de a actiona pe masura potentialului pe care stii ca-l ai? Amplificati-va forta mentala iti ofera principalele informatii despre functionarea creierului uman si despre modul cum influenteaza abordarea problemelor cu care te confrunti zilnic. Vei gasi aici sfaturi despre cum poti ajunge la echilibrul mult dorit intre viata profesionala, viata personala si aspiratiile tale. Ai sugestii pentru asigurarea unui mediu creativ, productiv si placut la job, cum sa te asiguri ca toti colegii exploateaza la maximum informatiile primite si cum sa depasesti barierele de comunicare nu doar la serviciu ci si acasa. Teste, formulare si sinteze utile devin instrumente pe care ti-ai fi dorit sa le ai pana acum!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top