Now Reading
Il iertam – asta daca nu ii ceream si iertare ca am observat minciuna

Il iertam – asta daca nu ii ceream si iertare ca am observat minciuna

Buna ziua, nici nu stiu daca intrebarea mea merita un raspuns, uneori si mie imi este atat de clar. De cele mai multe ori insa…

Acum 2 ani, divortata fiind, am cunoscut un barbat – de asemena divortat. Dupa 6 luni am considerat ca ne intelegem bine si ca ne dorim o relatie serioasa. El s-a mutat la mine. Insa incetul cu incetul am descoperit ca ma minte, ca exista o alta relatie – o relatie la distanta. De fiecare data cand ii descopeream o minciuna el imi dadea diverse motive pentru care nu putuse sa renunte definitiv la cealalta femeie – iar eu eram atat de disperata sa nu-l pierd, atat de dornica sa-i gasesc scuze incat il iertam – asta daca nu ii ceream si iertare ca am observat minciuna.

Povestea continua de atata vreme incat m-a sleit – a ajuns sa-mi dauneze atat vietii personale cat si vietii profesionale. Am nevoie de ajutor si nu stiu cum as putea sa-l capat.

Intrebare pusa de: Dana, 43

Raspunsul psihologului:

Va dati seama singura ca teama de singuratate va face sa tineti cu dintii de relatia asta, va impiedica sa va sustineti punctul de vedere si va indeamna sa va cereti scuze pentru faptul ca sunteti sincera (sau perspicace). Din mesajul dvs reiese si ca in sinea dvs credeti ca nu meritati sa primiti atentia cuiva, nu meritati sa fiti iubita. Poate ca cel mai bine ar fi sa discutati despre aceste lucruri cu o persoana calificata, mai ales fiindca spuneti ca va afecteaza viata profesionala.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top