Now Reading
Mi-am pierdut increderea in mine

Mi-am pierdut increderea in mine

Mi-am pierdut increderea in mine. Din cauza fostului meu sot. Felul cum se comporta cu mine a facut din mine o persoana care nu are incredere in ceea ce face, nu ma pot exterioriza, ma arat o persoana puternica dar de fapt eu sunt distrusa. Plang si ma consum. L-as vrea inapoi pe de o parte numai. Inainte aveam o personalitate puternica, eram sigura pe mine. Acum ma framant, nu mai pot manca. Sunt momente cateodata cand nu vreau altceva decat sa stau in pat si sa plang. Cateodata imi neg toate sentimenetele pentru fostul meu sot. Dar degeaba pentru ca tot il iubesc. Cateodata as vrea sa ma razbun pe el sa vada si el ce inseamna suferinta. Nu stiu ce sa fac sa imi revin. Nu mai suport situatia aceasta. Dati-mi un sfat va rog mult. Multumesc.

Intrebare pusa de: Andra, 20

Raspunsul psihologului:

Faptul ca simti inca iubire pentru fostul sot nu este o problema. Faptul ca ai resentimente fata de el, ca esti furioasa pe el, ca vrei sa te razbuni, toate acestea nu fac decat sa te tina legata de el si sa iti sporeasca atasamentul.

Foarte adesea incercam sa ne ascundem suferinta pentru a parea puternici, pentru a ne arata noua insine si celorlalti ca nu suntem afectati. Facem eforturi deosebite pentru a ne reprima trairile, dar aceste eforturi ne sleiesc puterile. Reprimarea este o solutie eficienta doar pentru perioade scurte de timp. Pe termen lung, ne imbolnaveste. Te poti elibera de aceste trairi vorbind despre ele cu cineva (preferabil) sau punandu-le in scris.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top