Now Reading
Sotul meu face sex virtual

Sotul meu face sex virtual

Am descoperit ca sotul meu face sex virtual (sper sa fie doar atat!). Va rog frumos sa ma ajutati sa inteleg DE CE si CE INSEAMNA acest comportament. Ca sa intelegeti: sta pe un site de dating, agata de acolo femei cu cel putin 10 ani mai in varsta ca el, si apoi, le messenger incepe sa faca ce v-am spus. (nu numai ca vb pe mess, dar vb si la telefon si ascunde acel telefon de mine). La toate le povesteste exact acelasi lucru, nu conteaza persoana. Poate sa inceapa cu una si apoi sa termine cu alta, in cazul in care este „flituit”. Ceea ce le povesteste este ceea ce se intampla intre noi si ceea ce le cere sa manifeste (vorbe etc), este exact ceea ce eu manifest cand aveam un contact. Mentionez ca eu sunt insarcinata in luna a 3-a si el si-a dorit foarte mult acest copil. Imi respecta sarcina, in sensul ca nu imi cere sa facem dragoste pt ca stie riscurile (atat medicale, cat si cele de ordin psihic pt copil), dar iata ca se refuleaza cum prinde ocazia pe messenger. Intr-o seara eram in pat si el alaturi de mine scria ce v-am povestit. Problema e ca nu o face de acum (cand ar fi de inteles oarecum), ci o face dintodeauna (am gasit diverse marturisiri ale „partenerelor virtuale”). Grav, mi se pare ca se culca langa mine pana crede ca adorm eu, apoi se duce in cealalta camera si deschide calculatorul si….;sta pana la 3 dimineata, chiar daca a doua zi trebuie sa plece la 7 la munca. Relatiile noastre sexuale de-a lungul celor 3 ani de casnicie au scazut… Inainte sa ne casatorim parea mult mai atras de mine, dupa aceea, nu stiu ce a intervenit (poate unele conceptii religioase) si frecventa lor a scazut. Am incercat sa ii spun ca eu imi doresc sa facem dragoste… si el nu zice nimic. Ba, am observat ca daca sta langa mine si se excita, pleaca imediat. Nu ma lasa sa il ating. Insa, repet, ceea ce face el pe mess, este ceea ce facea cu mine. Va rog sa ma ajutati sa inteleg si mai ales, oferiti-mi o solutie prin care sa il potolesc (fara sa stie ca eu stiu ce face el pe mess). Mi-e frica ca pana la urma sa nu se intample in realitate cu vreo femeie ceea ce el scrie acolo… avand in vedere ca nu ma lasa nici sa il ating. Fiind si insarcinata, ma framant foarte mult stiind ce se intampla si trebuie sa ma linistesc intr-un fel, de aceea am apelat la sfatul unui specialist. Va multumesc anticipat, din suflet.

Intrebare pusa de: Mihaela, 26

Raspunsul psihologului:

Mesajul Dvs este foarte incarcat emotional si framantarile, disperarea dvs sunt de inteles. Cu toate acestea, nu ati punctat exact ce anume va sperie cu adevarat. Sotul dvs face sex virtual – ce va sperie aici? Faptul ca va „inseala” virtual? Faptul ca asta ar putea duce in timp la situatia in care sa faca sex real cu alte femei? Ca v-ar putea parasi?

DE CE sotul dvs face asta si CE INSEAMNA acest comportament al sotului dvs nu putem afla decat discutand cu el. Ori, eu inteleg ca dvs ati dori sa rezolvati problema, ocolind orice discutie cu el. Imi scrieti „Va rog sa ma ajutati sa inteleg si mai ales, oferiti-mi o solutie prin care sa il potolesc (fara sa stie ca eu stiu ce face el pe mess)”.

Eu cred ca aici este problema: nu puteti discuta cu el. El nu poate discuta cu dvs. El prefera sa discute cu alte femei, dvs cu un psiholog. Dar nu voi doi, unul cu celalalt. De ce va este teama sa-i spuneti ce va framanta? Faptul ca sotul foloseste messenger-ul cu dvs in pat langa el arata ca o parte din el vrea ca dvs sa stiti ce se intampla.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top