Now Reading
Curtea Veche, McCann Erickson si creative shop-ul Griffon and Swans, va prezinta:

Curtea Veche, McCann Erickson si creative shop-ul Griffon and Swans, va prezinta:

Revista Psychologies

Sufrageria

Sufrageria inseamna 3 lucruri deodata:

1)Biblioteca
Aflata in continua crestere, deschisa angajatilor, clientilor si partenerilor McCann. Adica adunam intr-un singur loc toate cartile pe care le avem deja, toate revistele la care suntem abonati si le punem la dispozitie pe baza unui principiu simplu: devii membru dupa ce ai donat 3 carti de-ale tale. De aici incolo, lucrurile merg la fel ca in orice biblioteca, cu exceptia unei FLAGRANTE incalcari a regulilor: poti sa comentezi, sa lasi semne de carte, sa scrii o referinta sau sa lasi un biletel in carte fara niciun fel de problema; ba chiar ne suparam daca nu faci asta!

2) Pop-up shop
Curtea Veche este prima editura care ofera o selectie larga din cele mai bune titluri aflate in portofoliu la un pret special; cei de la Anthony Frost English Bookshop vin si ei cu o oferta speciala de carte; in plus, veti mai putea achizitiona si o mica armata de jucarii Sando… iar in saptamanile ce vor veni asteptati-va la mai multe surprize si evenimente.

3) Loc de confluenta, o adevarata „sufragerie” pentru angajatii McCann
Punctul de plecare a fost un spatiu gol si nefolosit din spatele receptiei; am vrut sa il transformam intr-un loc in care oamenii sa se adune, sa schimbe idei sau pur si simplu sa se relaxeze departe de birouri si sali de meeting. „Un spatiu pentru cei dornici sa invete, nu pentru invatati.”

Sufrageria Sufrageria

Deschiderea va avea loc joi, 30 septembrie, de la orele 19.00 in cadrul unui tea party cu lista de invitati inchisa. Hai sa vorbim despre cartile pe care le iubim si despre ideile care le dau nastere. Poti sa rasfoiesti colectia de carti aflate la vanzare, sa donezi si sa incepi sa imprumuti carti (asta daca te hotarasti sa devii membru).

Sufrageria va fi deschisa si publicului – zona de librarie- pe toata durata lunii octombrie, de miercuri pana vineri, de la 17:00 la 20:00.

Povestea se deapana, iar pe masura ce se intampla, te tinem la curent cu multe poze si update-uri zilnice, pe blogul Sufrageriei.

Ne gasiti pe Jules Michelet nr.18, langa Ambasada Marii Britanii.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top