Now Reading
Jurnal de fapte bune: baiatul care a renuntat la copilarie pentru judo

Jurnal de fapte bune: baiatul care a renuntat la copilarie pentru judo

Revista Psychologies

Andrei Moga are 13 ani si face parte dintr-un lot de judo foarte apreciat la nivel national, cel al CSS Targoviste, condus de antrenorul Romel Musa. Dublu vicecampion national la juniori, micul judoka este noul bursier al campaniei Jurnal de Fapte Bune.

Aflat in pragul adolescentei, Andrei are inca aspect de baietel, cu ochi ghidusi ce ii umplu fata de zambet de fiecare data cand vorbeste de pasiunea lui numarul 1, judo-ul.

Privirea luminoasa o mosteneste de la mama sa, cea care ii carmuieste pasii si parcursul sportiv de sase ani, de cand micutul s-a dedicat „cu trup si suflet, de parca i-ar fi intrat in sange”, judo-ului.

Andrei mai are un frate, Dragos, de 23 de ani. Ca in atatea alte cazuri, mezinul si-a dorit sa-si urmeze fratele mai mare. Si, ca in multe povesti similare, pe alocuri l-a si depasit.

Fratele s-a apucat de judo la inceputul gimnaziului, Andrei inca din clasa I, iar acum este considerat unul dintre varfurile de lance ale generatiei sale.

Dragos a urmat Facultatea de Sport, Alex planuieste ca, la un moment dat, sa aiba acelasi traseu. Pana una-alta, mai toata energia baiatului este directionata catre activitatea sportiva, iar in judo performanta se poate face pana spre 34 de ani, deci timp de perfectionare are cat incape.

 

Citeste continuarea articolului AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top