Now Reading
Nemira s-a mutat in cafenea

Nemira s-a mutat in cafenea

Revista Psychologies

Editura Nemira si Coffe Cabinet
Pentru ca suntem impatimiti ai lecturii si pentru ca ne-am saturat sa auzim ca cititul este o activitate plictisitoare, dedicata doar persoanelor de varsta a III-a, in fiecare vineri, Coffee Cabinet si Nemira isi dau intalnire la o cafea si iti ofera cele mai noi aparitii editoriale.

Locatia de pe Ion Mihalache 23 devine o zi pe saptamana cabinetul tau de lectura, iar Nemira isi aduce biblioteca in cafenea si va ofera in dar toate noile publicatii. Pentru ca vrem sa scoatem cartile din raft, Coffee Cabinet impreuna cu Nemira va invita la sueta alaturi de o carte buna si cafea la ibric servita cu dulceata de visine. E nevoie de un loc cu parfum aristocrat si respect pentru tabieturile fine, care sa ofere intimitatea ideala fie ca esti singur sau cu prietenii.

Daca iti place sa citesti si vrei sa iti cultivi gustul pentru lectura, nu uita ca ne gasesti vinerea, in apropiere de Piata Victoriei, pe fostul bulevard 1 Mai.

Din partea gazdei:

Coffee Cabinet este un loc tihnit cu parfum aristocrat de cafea si respect pentru tabieturile fine. Va invitam la rasfat in jurul unei cafele aromate, la sueta insotita de ceai englezesc si la bucuria de a descoperi deliciile pe care le preparam cu migala.

• Cafeneaua este locul de intalnire al capriciilor rafinate. La Coffee Cabinet am creat un decor intim, o atmosfera clasica si eleganta in care iubitorii de ceai si cafea sa isi savureze in tihna tabieturile.
• Pentru cei pasionati de conversatie am ales muzica delicata sa insoteasca in surdina dialogul.
• Pentru cei solitari am asezat mese discrete la fereastra si oferim internet gratuit wireless.
• Pentru cei pasionati de cotidian si concret am adaugat un televizor generos si toate canalele interesante.
• Pentru nefumatori am avut grija sa fie ocrotiti.
• Pentru iubitorii de informatie si cultura avem ziarele fiecarei zile, reviste frumoase, organizam expozitii cu lucrari rafinate ce decoreaza peretii cafenelei si lansari de carte..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top