Now Reading
Produsele cosmetice Roselift Collagène sunt acum disponibile și în România!

Produsele cosmetice Roselift Collagène sunt acum disponibile și în România!

Revista Psychologies
produsele-cosmetice-roselift-collagène-sunt-acum-disponibile-și-în-românia

Expert Cosmetics, unic distribuitor în România a produselor cosmetice Payot, a adus în octombrie una dintre cele mai iubite și apreciate game ale brandului.

Payot a luat naștere în 1920, în Franța, din viziunea extraordinară a Nadiei Payot, una dintre primele femei doctor ale generației sale. Dedicat exclusiv îngrijirii pielii, brandul Payot sprijină frumusețea femeilor de la o generație la alta, în fiecare etapă a vieții.

Gama Roselift Collagène prezintă o nouă viziune a fermității și propune o abordare a conceptului „slow aging”, răspunzând noilor așteptări anti-îmbătrânire ale femeilor.

Formulele sale unice combină o peptidă care stimulează colagenul cu un ingredient activ brevetat derivat din trandafirul Damask. Texturile bogate lasă pielea moale și confortabilă, iar parfumul cu note florale roz, fructate și lemnoase creează o experiență senzorială unică.

Zi după zi, pielea devine mai fermă și mai tonifiată, în timp ce trăsăturile sunt netezite, aspectul general fiind îmbunătățit.

Produsele gamei sunt:

  • Roselift Collagène Jour Cremă de lifting pentru zi

Această cremă de zi, îmbogățită cu peptide care stimulează colagenul, îmbunătățește structura pielii zilnic. Textura sa surprinzătoare cu memorie a formei acționează de dimineața până seara pentru a realiza un lifting al pielii.

  • Roselift Collagène Concentrat

Este un ser stimulator redensifiant ce are o acțiune dublă de redensificare și ridicare. Formula sa este absorbită în profunzime astfel încât poate acționa din interiorul pielii.

  • Roselift Collagène Nuit Cremă remodelatoare pentru noapte

Această cremă roz catifelată este îmbogățită cu peptide care stimulează colagenul, pentru a remodela conturul facial. Textura sa bogată lasă pielea moale și confortabilă. Conturul feței pare redefinit și pielea este mai fermă, cu un aspect neted.

  • Roselift Collagène Regard Cremă lifting pentru ochi

Această cremă lejeră, îmbogățită cu peptide ce stimulează colagenul, realizează un lifting delicat al conturului ocular pentru a corecta pleoapele căzute și a face ca ochii sa pară mai deschiși.  De asemenea, cearcănele și pungile sunt diminuate, pentru o privire mai luminoasă.

  • Roselift Collagène Patch Regard – Îngrijire expres lifting, anti-oboseală

10 perechi de plasturi

Acest plasture ultra-fresh conține peptide ce stimulează colagenul pentru un lifting și o netezire instantanee a zonei ochilor și o privire revigorată. Textura sa de hidrogel redă volumul și netezește conturul ocular, lăsând pielea strălucitoare și radiantă.

Produsele se găsesc pe site-urile farmaciatei.ro, bebetei.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top