Now Reading
Cum să-ţi regăsești supleţea la început de primăvară?

Cum să-ţi regăsești supleţea la început de primăvară?

Alina Selezeanu
Cum să-ţi regăsești supleţea la început de primăvară?

Ce-ar fi dacă ţi-aș spune că supleţea se obţine oferindu-i corpului tău toţi nutrienţii de care are nevoie prin consumul de Mâncare cât mai proaspătă și naturală? Cu farfuriile bogate în fibre și legumele pline de vitamine pe care primăvara ţi le oferă cu atâta generozitate, vei simţi cum energia și vitalitatea îţi invadează fiecare celulă.

Poţi să-ţi începi ziua cu un mic dejun savuros, cum ar fi o omletă cu spanac și roșii proaspete. Pentru prânz, poţi opta pentru o porţie generoasă de urzici lângă două ochiuri și două linguri de mămăliguţă. Și pentru cină, poţi pregăti un platou delicios de legume la cuptor, alături de o porţie grozavă de somon, macrou, sardine sau ton. Ce zici? Cum sună? Știu că îţi imaginezi că supleţea se obţine numai cu sacrificii, restricţii și suferinţă, dar te asigur că nu este așa!

Această este doar o mentalitate de dietă într-un cerc vicios din care vrei să ieși, este doar o capcană a minţii care te împiedică să te bucuri de adevăratul gust al vieţii și de o relaţie armonioasă cu corpul tău.
Poate și tu faci parte dintre acele persoane care uită să bea apă. Dar să știi că nu exagerez când spun că apa este unul dintre cele mai  puternice secrete în căutarea unui corp sănătos și suplu. Hidratarea optimă este esenţială pentru susţinerea metabolismului și pierderea în greutate. Dacă în prezent consumul tău de apă este foarte scăzut, începe prin adăugarea câtorva pahare de apă în rutina ta zilnică. Poţi să-ţi setezi un reminder pe telefon care să-ţi amintească să bei apă sau pune la îndemână cana ta preferată cu mesaj motivational pentru a-ţi face momentele de hidratare mai plăcute și mai distractive.

Citește continuarea articolului în ediția martie 2024 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top