Now Reading
Salata de pui cu anghinare

Salata de pui cu anghinare

Revista Psychologies

Am ales o salata de pui cu anghinare, pentru a nu te departa prea mult de ceea ce mananci de obicei. Orice femeie care tine dieta va prefera carnea slaba, de pui, celor mai grase, pe care, cu timpul, le va elimina chiar din alimentatie. Anghinarea are si calitati tera­peutice, dar poate ca este interesant sa afli ca e trecuta pe lista legumelor afrodisiace. Poate avea si o usoara actiune diuretica.

Ingrediente:

  • un piept de pui
  • anghinare
  • trei mixuri de salata: iceberg, radichio si lolorosa
  • otet balsamic
  • condimente potrivite

Preparare:

Se taie pieptul de pui maturat in bucatele mici, dupa ce a fost bine curatat de pielite si alte… gra­simi nedorite.

Rozmarinul, usturoiul si anghi­narea, bine curatate, se toaca si isi asteapta randul la tigaie.

Pieptul de pui se „perpeleste“ cu elan in tigaia de teflon, in­tr-un strop de ulei de masline.

Aspectul salatei de pui cu an­ghi­nare este intotdeauna im­pecabil, pentru ca sa savurezi un intreg perfect, o combinatie deosebita.

82% apa, 3% protei­ne, 1% lipide, 14 glucide, mangan, fosfor, fier, vitaminele A, B2 si C sunt in componenta anghinarei..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top