Now Reading
Obține un look de revelion pentru a începe anul cu eleganță!

Obține un look de revelion pentru a începe anul cu eleganță!

Obține un look de revelion pentru a începe anul cu eleganță!

Indiferent de stilul de machiaj ales, un lucru este cert: fiecare femeie trebuie să aibă o rutină corectă de îngrijire a tenului. Doar pe un ten hidratat, machiajul se va așeza frumos și va avea o rezistență mai îndelungată. Astfel, recomand să se evite încărcarea tenului cu produs, alegând un fond de ten cu textură lejeră, catifelată, dar cu o formulă rezistentă la apă și la transfer.

Când vine vorba despre machiajul ochilor, glitterul rămâne piesa de rezistență și anul acesta. Dacă nu ai programare la make-up artist, poți obține un astfel de look acasă. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi o bază waterproof, cu efect metalizat în aceeași nuanță ca și glitterul (argintiu, auriu, mov, roz, etc.) apoi aplici prin presare glitterul, cu ajutorul unei pensule plate. Acest pas se realizează rapid, înainte să se usuce baza. Ulterior, poți aplica eyeliner la baza genelor pentru o privire mai profundă. Completează machiajul cu mascara aplicat în două straturi. Dacă ai o personalitate mai îndrăzneață, aplică gene false pentru un efect mai dramatic.

 

Citește continuarea articolului în ediția decembrie-2023-ianuarie-2024  sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

 .

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top