Now Reading
World Class deschide al 47-lea club de health & fitness din rețea, cel mai mare din nordul Bucureștiului

World Class deschide al 47-lea club de health & fitness din rețea, cel mai mare din nordul Bucureștiului

Revista Psychologies

World Class, cea mai mare rețea de health & fitness din România, continuă să-și extindă prezența în nordul Bucureștiului, concentrându-se pe segmentul premium de cluburi de health & fitness și piscine. Cu scopul de a înființa cluburi în locații strategice cheie din întreaga țară, World Class anunță deschiderea celui de-al 47-lea club la complexul rezidențial Cosmopolis (https://cosmopolisplaza.ro/). Rețeaua marchează, astfel, deschiderea celui de-al patrulea club cu piscină în 2024, cel mai mare din nordul Bucureștiului. Rețeaua își propune să depășească 65 de cluburi de health & fitness în următorii 3 ani.

Această nouă locație World Class, poziționată în inima unei comunități rezidențiale vibrante, demonstrează angajamentul rețelei de a face serviciile sale premium de sănătate și fitness accesibile unui număr mai mare de români. World Class a selectat strategic locația Cosmopolis pentru a oferi acces ușor rezidenților și celor care lucrează în zonă. Scopul este de a face din World Class destinația principală de health & fitness, al treilea cel mai important loc din viața comunității, după casă și serviciu.

„Această expansiune este un nou pas în misiunea noastră continuă de a face mai mulți români mai activi, mai des. Prin faptul că aducem în comunitatea Cosmopolis facilități premium de antrenament și înot, precum și o echipă puternică de experți în health & fitness, nu doar deschidem un alt club – deschidem noi uși către un stil de viață mai sănătos și mai activ pentru persoanele și familiile care locuiesc aici.World Class One Cotroceni, cel mai modern club de health & fitness din România

Vom continua să ne concentrăm pe obiectivul de a învăța cât mai mulți adulți și copii să înoate și să își însușească astfel abilități esențiale de supraviețuire. Ne dorim să oferim cât mai multor români oportunitatea de a practica activități fizice prin deschiderea mai multor cluburi de sănătate și fitness cu piscine și prin includerea activităților pentru copii pentru a-i face mai activi fizic și mai sănătoși. Toate cluburile World Class cu piscină oferă acces gratuit pentru copiii cu vârsta până la 12 ani ai membrilor.

Acest moment reprezintă încă o dată angajamentul nostru de a oferi soluții de health & fitness premium și de înaltă calitate. Tot mai mulți români vor putea, astfel, să preia controlul asupra sănătății și stării lor de bine”, a declarat Kent Orrgren, CEO al World Class.

„Suntem extrem de fericiți să primim în comunitatea Cosmopolis Plaza noul club cu piscină Wold Class. Este un pas important pentru serviciile complete pe care locația le are de oferit. Această parteneriat este o dovadă cheie a angajamentului nostru de a susține un stil de viață sănătos în comunitatea Cosmopolis și în comunitățile învecinate. Rămânem permanent activi în selectarea celor mai bune și mai sănătoase servicii și soluții pentru cartierul Cosmopolis, iar prin intermediul Cosmopolis Plaza ne propunem să oferim nu doar o experiență de cumpărături, ci o destinație de lifestyle în sine”, a explicat Ozan Tuncer, CEO Cosmopolis.

Noul club World Class Cosmopolis, care se va deschide în noiembrie anul acesta, este conceput pentru fiecare pas al călătoriei de sănătate și fitness a membrilor săi: cu parcare gratuită, membrii pot accesa cu ușurință facilitățile ultramoderne distribuite pe 2.700 de metri pătrați, inclusiv o piscină semi-olimpică, saună umedă și saună uscată, o zonă generoasă de antrenament funcțional, studio de aerobic și o ofertă diversificată de clase de group fitness și antrenamente personale. Membrii vor avea acces la cele mai recente echipamente Technogym, cea mai mare zonă funcțională Skill X din România și îndrumare de top din partea instructorilor și antrenorilor personali dedicati World Class. Copiii se vor bucura de o experiență completă de health & fitness cu clase dedicate și lecții de înot, instructori specializați și un vestiar special pentru copii.

Pentru mai multe informații despre World Class și noul club de sănătate și fitness World Class Cosmopolis, vizitați  www.worldclass.ro.

 

  • Despre World Class România

World Class România este liderul industriei de sănătate, fitness și wellness din România, cu un număr total de 46 de cluburi și 25 de piscine în întreaga țară și peste 77.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de top și clase diversificate. World Class este partener tradițional pentru LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și stil de viață, numit W, în care membrii se pot antrena și relaxa într-un mediu intim și exclusivist.

  • Despre Vectr Holdings

Vectr Holdings este o companie de investiții care deține companii în agrobusiness, distribuție de echipamente și utilaje agricole, dezvoltare și investiții imobiliare, precum și în industria de health & fitness. Vectr Holdings este owner-ul World Class România, liderul pieței de health & fitness din România.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top