Now Reading
2 carti exceptionale pentru trup si suflet

2 carti exceptionale pentru trup si suflet

Revista Psychologies

Cele cinci limbaje ale iubirii, Gary Chapman, Dieta South Beach, Arthur Agatston, editura Curtea Veche, carte, promotie


Daca e luni, e promotie la Editura „Curtea Veche”. Astazi puteti cumpara pachetul format din „Cele cinci limbaje ale iubirii” de Gary Chapman si „Dieta South Beach” de Arthur Agatston la numai 30 Ron!

Cele cinci limbaje ale iubirii

Dr. Gary Chapman

Cum sa-ti exprimi fata de partener implicarea trup si suflet
Casniciile nefericite se datoreaza adesea unui motiv simplu, dupa parerea autorului: vorbim limbaje diferite de iubire. In experienta sa de peste 30 de ani in calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de incurajare, timpul petrecut alaturi de cel drag, cadourile, serviciile si contactul fizic. Cartea le abordeaza pe fiecare in parte, intr-un stil accesibil, din care nu lipseste umorul.

Cum puteti descoperi limbajul de iubire al partenerului dumneavoastra? Cartea include chestionare scurte, pe care le puteti completa, precum si intrebari aplicate, la care puteti medita si raspunde pe larg.

Desi unii cititori gasesc foarte dificila ideea de a iubi un partener la care nu mai tin – in speranta ca va veni cu timpul si afectiunea – Gary Chapman promite ca rezultatele vor rasplati efortul. „Iubirea este o alegere”, spune autorul. „Si fiecare partener poate incepe procesul acesta chiar acum.”

Dieta South Beach

Dr. Arthur Agatston

Un plan simplu si placut, conceput de un medic, pentru a reusi sa slabiti rapid si sanatos
„Vreau sa slabesc”, iata o dorinta pe care majoritatea oamenilor o formuleaza fie in zilele de luni, fie dupa sarbatori, si mai ales cand apar probleme cu nasturii si cu fermoarele, iar masura de la haine incepe cu necunoscuta X. Ideea dietei este prima care ne vine in minte, ne facem promisiuni ferme, incepem sa renuntam la paine sau la dulciuri, ne infometam, rasfoim reviste, intrebam prietenii, cu alte cuvinte incepem sa ne chinuim. In aceste conditii, ori nu obtinem rezultate, ori le obtinem doar pe termen scurt, ca apoi sa repunem atat kilogramele pierdute, cat si altele in plus (efectul yo-yo).

Prin aceasta experienta au trecut si pacientii medicului cardiolog Arthur Agatston, autorul acestei carti, motiv pentru care a hotarat sa conceapa un regim de slabire propriu, care sa favorizeze pierderea surplusului de kilograme pastrand insa placerea de a manca.

In esenta, va veti delecta cu portii normale de carne, pui si peste. Veti manca oua, branza, nuci si legume. Gustarile sunt obligatorii. Veti invata sa va feriti de carbohidratii daunatori, cum sunt faina alba, zaharul alb si cartofii. Iar principalul avantaj este acela ca mai intai o sa dati jos burta, scuzati, am vrut sa spunem grasimea extrem de inestetica din jurul taliei!

Regimul doctorului Agatston conduce in mod consecvent la rezultate spectaculoase (intre 4 si 7 kilograme pierdute in primele 2 saptamani!) Slabiti sanatos, slabiti inteligent, aceasta este propunerea autorului, care sustine ca: „Un regim e inutil daca nu poate fi tinut.” Cu aceasta deviza, dieta South Beach se bucura de o popularitate senzationala si a cucerit oameni de pe toate meridianele lumii, ajungand acum si la dvs.

Dieta South Beach este aplicata cu succes de numeroase personalitati de talie mondiala, printre care fostul presedinte american Bill Clinton.

Pentru a beneficia de pretul promotional, trebuie sa comandati aceste lucrari astazi, luni, 17 august 2009, intrand pe www.curteaveche.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top