Now Reading
Cand China va invinge

Cand China va invinge

Revista Psychologies
Autor: Stéphane Marchand
Editura: Pro Editura, 2008

Observati cu atentie China! S-a angajat in campania cea mai elaborata din istoria ei. La Beijing au avut loc Jocurile Olimpice din 2008; Shangaiul se pregateste pentru Expozitia Universala din 2010.Cand China va invinge, Stéphane Marchand, Pro Editura
Observati cu atentie China! S-a angajat in campania cea mai elaborata din istoria ei. La Beijing au avut loc Jocurile Olimpice din 2008; Shangaiul se pregateste pentru Expozitia Universala din 2010.

China isi foloseste propriul soft power in intreaga Asie ca sa seduca. A luat hotararea sa ofere lumii chipul zambitor al unui gigant blajin si pasnic. Lumea aplauda, magnetizata, fascinata. Are nevoie de economia chineza ca de un drog tare si nu vrea sa vada fata ascunsa a puterii care se dezmorteste.

Totusi, aceasta China care vrea sa seduca este aceeasi China care isi doreste cu inversunare sa invinga. Armata Populara de Eliberare cumpara submarine si un numar impresionant de avioane de vanatoare, testeaza arme spatiale, instaleaza rachete in fata Taiwanului. Submersibilele chinezilor sfideaza portavioanele americane din Pacific.

Obiectivul: o armata high-tech pana in 2030!

Stéphane Marchand, director general adjunct al cunoscutei publicatii franceze Le Figaro, ne dezvaluie razboiul subteran care va zdruncina din temelii Asia si va schimba echilibrul lumii..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top