Now Reading
Editura Litera anunță oferta de Black Friday

Editura Litera anunță oferta de Black Friday

Revista Psychologies
editura-litera-anunță-oferta-de-black-friday

În perioada 11-13 noiembrie 2022 are loc cel mai mare eveniment de shopping al anului, cu cele mai bune reduceri, oferte și cadouri pentru iubitorii de carte, exclusiv pe litera.ro. Anul acesta Editura Litera a pregătit pentru cititori:

  • Reduceri de până la 90% la toată oferta editorială;
  • Pachete de cărți cadou în fiecare zi;
  • 10.000 de premii garantate prin ticketul norocos.

Cea mai așteptată vineri din an devine cel mai bun moment pentru a adăuga în coșul de cumpărături cărți de pe litera.ro care pornesc de la 3,99 lei, bestselleruri sub 10 lei, titluri din categoria black prices sub 5 lei, sub 10 lei, sub 15 lei și sub 20 de lei sau enciclopedii superb ilustrate, cu reduceri de peste 60%, ori noutăți și serii de autori la prețuri imbatabile.

Exclusiv pe litera.ro, de Black Friday, cititorii primesc câte un pachet de cărți cadou la comanda lor, astfel:

  • Cadoul de vineri, 11 noiembrie, este pachetul de 8 volume din colecția „Primele mele povești”! Mica sirenă, Motanul încălțat, Frumoasa adormită, Bucle aurii și cei trei ursuleți, Cenușăreasa, Rățușca cea urâtă, Hansel și Gretel, Cei trei purceluși sunt povești ale copilăriei care se reunesc în colecția „Primele mele povești”, pentru ca micuții cititori să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Un cadou în valoare de 199 de lei la cărți comandate în valoare de minim 199 de lei, doar pe litera.ro! Transportul gratuit este inclus.
  • Cadoul de sâmbătă, 12 noiembrie, este pachetul de 5 volume din colecția „Descoperă psihologia“: Comunicarea nonverbală de Nuria Jar, Inteligența de Roberto Colom, Personalitatea de Maria Del Sol și Fortea Sevilla, Psihopatia – Spectrul răului de Vicente Garrido, Inteligența emoțională de Pablo Fernandez-Berrocal. „Descoperă psihologia” este un proiect editorial inovator ce reunește principalele teme ale psihologiei, prezentate riguros și informativ. Un cadou în valoare de 199 de lei la cărți comandate în valoare de minim 199 de lei, doar pe litera.ro! Transportul gratuit este inclus.
  • Cadoul de duminică, 13 noiembrie, este pachetul de 15 volume din colecția „Disney – Povești din colecția de aur”: Bambi și fluturele, Elena din Avalor – Insula tinereții, Mașini – Brigada de pompieri, Miles în spațiu – Luna fantomă, Regatul de gheață – Sărbători cu Olaf, Sofia Întâi – Inventiva Gwen, Vampirina – V de la Valentine, Frumoasa adormită și Zânele bune, Oliver și prietenii, Clopoțica, Micii Muppets – Șapcastrofă, Doctorița Plușica – Mare ca o balenă, Elena din Avalor – Povestea lui Gecko, Minnie la Paris, Vaiana, Pua și Heihei. Un cadou în valoare de 208 lei la cărți comandate în valoare de minim 199 de lei, doar pe litera.ro! Transportul gratuit este inclus.
  • Iar pentru pasionații de cărți thriller, detectiv, mystery, în general pentru fanii Agathei Christie, un cadou special! La cărți comandate de minim 299 de lei pe litera.ro, cititorii pot primi cadou o cutie de 5 cărți Agatha Christie – seria Hercule Poirot, în valoare de 215 lei, cu mențiunea că cele două oferte de cadou ale zilei nu se cumulează.

Surprizele Editurii Litera de Black Friday, în perioada 11-13 noiembrie 2022, nu se opresc aici. Cititorii care comandă de Black Friday pe litera.ro vor primi în colet un ticket răzuibil, cu un premiu garantat la următoarea comandă pe site!

În plus, Dorin Zidaru, personajul creat și interpretat de actorul Marius Florea Vizante, revine într-o nouă vizită de lucru, chiar de Black Friday, pentru a vă face noi recomandări de carte și pentru a vă detalia, în exclusivitate, cea mai bună ofertă de carte din România! Vă dăm întâlnire cu Dorin Zidaru pe Facebook Editura Litera, pe Youtube Editura Litera și pe Tik Tok Editura Litera.

Vrei să fii la curent cu ofertele Black Friday de pe litera.ro? Abonează-te acum la newsletter.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top