Now Reading
Morfopsihologie. Chipul, oglinda personalitatii

Morfopsihologie. Chipul, oglinda personalitatii

Revista Psychologies
Autor: Patrice Ras
Editura: Polirom, 2009

Morfopsihologia ne ajuta sa-i intelegem mai bine pe ceilalti, sa comunicam mai bine, sa ne motivam mai bine colaboratorii. Sprijinindu-se pe cercetarile lui Louis Corman, fondatorul acestei discipline, lucrarea este originala prin modul de prezentare a morfopsihologiei (modelul piramidei).

Morfopsihologie, Patrice Ras, editura Polirom

Morfopsihologia ne ajuta sa-i intelegem mai bine pe ceilalti, sa comunicam mai bine, sa ne motivam mai bine colaboratorii.

Sprijinindu-se pe cercetarile lui Louis Corman, fondatorul acestei discipline, lucrarea este originala prin modul de prezentare a morfopsihologiei (modelul piramidei). Pentru fiecare tipologie, autorul descrie pe o pagina elementele-cheie ale personalitatii, iar pe contrapagina ofera ca exemplu cite 4 fotografii – cartea contine 44 de desene si 196 de fotografii. In plus, autorul prezinta notiunile-cheie ale acestui domeniu si raspunde celor mai frecvente intrebari, intilnite in cadrul conferintelor pe care le-a sustinut de-a lungul anilor.

Patrice Ras a studiat morfopsihologia timp de 33 de ani. Este formator in dezvoltare personala, coach, terapeut si ofera consultanta in managementul carierei.

Din cuprins:
Ce este morfopsihologia? • Utilitatea morfopsihologiei • Cele cinci notiuni-cheie • Cele cinci notiuni complementare • Portretul morfopsihologic • Intrebari si raspunsuri • Vocabularul morfopsihologiei

Domeniul: Practic

Mai multe informatii despre aparitiile editurii Polirom, pe www.polirom.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top