Now Reading
Rutine pentru o stare de bine

Rutine pentru o stare de bine

Revista Psychologies
rutine-pentru-o-stare-de-bine

Poate acum mai mult că niciodată trebuie să avem grijă de sănătatea fizică dar și mintală. Poate știm întotdeauna cât este de important asta atât pentru noi cât și pentru cei din jurul nostru, dar nu mereu acționăm.

Începutul de an aduce cu sine noi rezoluții. A ta care este? Rămâi alături de noi să vezi că în pași mici poți crea rutine cu tine pentru o stare de bine. Alege rutina care ți se potrivește ție.

Indiferent dacă e vorba de yoga, rugăciune, meditație, o cale spirituală, terapii alternative, tehnici de relaxare sau ședințe de psihoterapie, ele îmbunătățesc în timp calitatea vieții și reduc stresul sau riscul de boli.

Editura Herald te invită să urmărești interviurile realizate alături de specialiști pe canalele FacebookInstagram sau Youtube, unde vei afla cum poți dobândi și menține o stare de bine care să dea sens vieții tale.

Totodată în perioada – o serie de titluri care te vor ajuta și te vor învăța să îți păstrezi o stare autentică de bine, atât fizică, cât și psihică, vor beneficia de o reducere de 25% pe www.edituraherald.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top