Now Reading
Somawise: Eliberează-te de gânduri, reconectează-te cu corpul!

Somawise: Eliberează-te de gânduri, reconectează-te cu corpul!

Revista Psychologies
somawise-eliberează-te-de-gânduri-reconectează-te-cu-corpul

Viața se desfășoară constant prin noi. Simțurile corpului contactează permanent mediul exterior, colectând, procesând și interpretând informațiile. Tot ceea ce vedem, auzim, simțim, atingem și trăim rezultă din acest contact dintre corp și mediul său. Tot ce avem vreodată nevoie să învățăm despre viață, despre noi și despre lume se întâmplă chiar acum. (Luke Sniewski)

  • Învață cum să adopți un fel de a fi mai natural, mai deschis, mai spontan și mai în armonie cu tine însuți, cu relațiile tale și cu lumea;
  • Află cum rămâi conectat cu corpul pentru a învăța ce are nevoie pentru a se simți bine;
  • Transformă trăirea clipă de clipă a vieții cotidiene într-o practică dătătoare de profunde satisfacții;

Într-o lume suprasaturată de soluții rapide și superficiale, cheia schimbării durabile se află în noi înșine. Somawise. Eliberează-te de gânduri, reconectează-te cu corpul! este o lucrare revoluționară care deschide o fereastră către descoperirea, înțelegerea profunzimilor minții și corpului și conectarea la înțelepciunea corpului. Practicile cuprinse în această carte, referitoare la sănătate, stare de bine, nemișcare tăcută, disconfort conștient, acceptare radicală de sine și relație sunt gândite în așa fel încât să sprijine cultivarea conștientizării corpului, din interior către exterior.

Dr. Luke Sniewski, în calitate de coach și terapeut somatic, a reușit să integreze vasta experiență personală, academică și profesională într-o abordare unică pentru a-i ajuta pe ceilalți. În prezent, folosește Compassionate Inquiry, metodă dezvoltată de Dr. Gabor Maté, practici somatice și strategii pentru un stil de viață sănătos, pentru a-i ajuta pe oameni să resimtă mai multă vitalitate, autenticitate și pace interioară în viața de zi cu zi.

Joi, 3 august, de la ora 18:00, vă așteptam la Palatul Cesianu-Racoviță din București, la lansarea de carte: Somawise. Eliberează-te de gânduri, reconectează-te cu corpul!, un eveniment în prezența autorului, doctor în psihologie, Luke Sniewski și a scriitoarei, psiholog, Petronela Rotar, într-un dialog care ne va ajuta să înțelegem conceptul de Somawise ca instrument practic și aplicabil prin care putem explora înțelepciunea corpului nostru pentru a naviga prin viață cu mai multă sănătate, prezență și vitalitate. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top