Now Reading
Targul de carte Bookland, in Alexandria

Targul de carte Bookland, in Alexandria

Revista Psychologies

Caravana Bookland
Caravana Bookland face popas in Alexandria, in perioada 13-18 martie
, unde cititorii sunt asteptati, timp de 6 zile, la Complexul Winmarkt, la cel mai mare targ de carte, care a poposit in orasul lor.

Echipa Bookland ii asteapta pe toti iubitorii de carti si cultura sa descopere noutatile in materie de lectura, auditii si vizionari.

Conceptul Caravanei Bookland este unul inovator, invitand cititorii la intalniri intr-un spatiu dedicat cumparaturilor, in cele mai mari centre comerciale din tara.

„Suntem la prima colaborare cu Bookland in reteaua de centre comerciale Winmarkt, si suntem foarte nerabdatori sa vedem care este raspunsul clientilor nostri. Ideea care a stat la baza aducerii unui targ de acest gen in centrul comercial Winmarkt din Alexandria a fost aceea a inlesnirii accesului la carte, pentru cumparatorii nostri fideli. Este un proiect ambitios care speram sa aduca un public numeros, pentru ca este o ocazie unica de a avea acces la ultimele aparitii editoriale ale unora dintre cele mai importante edituri din Romania”, a declarat Marius Ionescu, Marketing Manager, Winmarkt Alexandria.

Asadar, targul urban de carte Bookland ii asteapta pe locuitorii orasului Alexandria si nu numai, in Complexul Winmarkt de marti, 13 martie pana duminica 18 martie.

Caravana Bookland va fi prezenta in 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top