Now Reading
Viata unui prost

Viata unui prost

Revista Psychologies
Autor: Ryunosuke Akutagawa
Editura: Curtea Veche

„Viata unui prost” este un experiment modernist pe filon autobiografist, o tulburatoare marturie despre starea sa psihica nu cu mult inainte de se sinucide. in ultima povestire, Kappa, Akutagawa culege o tema din folclorul japonez pentru a o converti la satira – sarjele lui acide vizeaza societatea tokiota atinsa de tarele capitalismului, pierzindu-si traditiile.

Viata unui prost, Ryunosuke Akutagawa, Editura Curtea Veche

Akutagawa nu este un autor cu totul strain cititorului roman. in cazul acestui volum, noutatea vine din faptul ca traducerea a fost facuta direct din limba japoneza.

Poarta Rash si Pinza de paianjen sint doua piese clasice din creatia autorului japonez, mici bijuterii literare in care straluceste talentul sau de povestitor.

Viata unui prost este un experiment modernist pe filon autobiografist, o tulburatoare marturie despre starea sa psihica nu cu mult inainte de se sinucide. In ultima povestire, Kappa, Akutagawa culege o tema din folclorul japonez pentru a o converti la satira – sarjele lui acide vizeaza societatea tokiota atinsa de tarele capitalismului, pierzindu-si traditiile.

Pret: 20 lei
Pret redus: 17 lei (la comanda pe site: www.curteaveche.ro)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top