Now Reading
Certurile în cuplu cu Adelina Buruş

Certurile în cuplu cu Adelina Buruş

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitata sa, Adelina Buruş, psihoterapeut şi psiholog.

În cadrul emisiunii vom discuta despre:

  • Care sunt motivele pentru care se ceartă cuplurile? Cu ce probleme vin la cabinet oamenii legat de relaţii?
  • Ce au de făcut cuplurile dacă descoperă că sunt incompatibile, dar au copii împreună şi rate la singura casă pe care şi-au permis-o?
  • Cum îl putem schimba pe partener?

Adelina Buruş este psiholog de peste 10 ani în Cluj Napoca. A absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai și programele masterale cu specializare în Consiliere Genetică și Tehnici psihologice de control al comportamentului si dezvoltarea potențialului uman, tot în cadrul Facultății de Psihologie. De asemenea, este doctorand în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca la specializarea Genetică medicală. Specializările pe care le are, în prezent, sunt de psihoterapeut, psiholog clinician, consilier psihologic şi consilier genetic.

A fondat clinica de psihologie Psygen, în anul 2018, din dorința de ajuta cât mai mulți pacienți prin facilitarea accesului la serviciile de terapie. La cabinetele sale, pacienții își rezolvă încercările de natura psihologică într-un mediu primitor si sigur. Psihologii din cadrul clinicii Psygen sunt aleși după un proces strict de selecție pentru a menține standardul serviciilor la cel mai înalt nivel.

Una dintre pasiunile sale cele mai mari o reprezintă hipnoza, motiv pentru care a urmat trei cursuri de formare în cadrul Institutului Milton Erickson din Phoenix, Arizona. Această experiență a avut impact major asupra evoluției sale profesionale.

Le mulţumim partenerilor noştri XpertBeauty pentru Master Make-up, Band of Creators pentru ținută şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top