Now Reading
Citește fața celuilalt cu Cătălin Chirilescu și Cristian Dumitrache

Citește fața celuilalt cu Cătălin Chirilescu și Cristian Dumitrache

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitaţii săi, Cătălin Chirilescu şi Cristian Dumitrache.

Studiul fizionomiei este ceva ce a fost apofundat în mai multe domenii și culturi, de exemplu, chinezii au facut-o pentru a-şi da seama de ce boală suferă o persoană. În alte țări este folosit în criminalistică. Muşchii modelează forma feţei în funcţie de emoţiile, bucuriile sau şocurile pe care le trăim.

Doar privind fața unei persoane putem enumera câteva dintre calităţile ei: bărbia ne poate trăda simțul umorului, lobul urechii ne poate spune cât de mult iubește o pesoană controlul ș.a.m.d. Nasul, ochii, sprâncenele, urechile, buzele, microexpresiile fac din fața fiecărui om o carte deschisă pentru cei care înțeleg și practică citirea feței. Despre toate acestea vom vorbi cu doi experți.

Cătălin Chirilescu este senior trainer & Managing Partner Attitude Training, este NLP Master si Microexpression Certified Trainer. Cătălin este „făcut să livreze traininguri, prezentări și să-i învețe pe alții să performeze”. Așa îl descriu participanții din training-urile lui. Training-ul reprezintă pentru el o vocație, având peste 12 ani de experiență în livrarea și design-ul programelor de învățare experiențială, cu puternic caracter interactiv și practic. Are peste 10000 de ore de training livrate, peste 2500 de ore de business coaching și peste 50 de companii multinaționale și antreprenoriale în portofoliu.

Cristian Dumitrache este trainer expert în fizionomie și consilier în dezvoltare personală. Cristian îmbogățește sala de curs cu experiența sa de peste 16 ani în training și educație alternativă pentru adulți, din industrii foarte diverse, dar și prin tehnicile testate de mai bine de 6 ani ca trainer Al Ferasa. Predă cursurile în română, engleză sau spaniolă în America de Sud, America de Nord, Asia și Europa. Misiunea sa este să îi ghideze pe cursanți către echilibru, astfel încât aceștia să poată identifica corect calea către atingerea propriilor obiective personale sau profesionale și să își atingă potențialul individual maxim, generând valoare atât cn mediul de lucru cât și în societate.

Le mulţumim partenerilor noştri OneShot pentru Master Image, XpertBeauty pentru Master Make-up şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top