Now Reading
Iubirea în dormitor cu Violeta Moisă și Cornel Gabriel Pasăre

Iubirea în dormitor cu Violeta Moisă și Cornel Gabriel Pasăre

Simona Nicolaescu

Vă invităm la o incursiune în universul nostru interior, la emisiunea În căutarea stării de bine alături de Simona Nicolaescu, realizator și psihoterapeut și invitaţii săi, Violeta Moisă și Cornel Gabriel Pasăre.

Vom discuta despre barierele psihice pe care le avem în dormitor, despre intimitate, preludiu și orgasm.

Violeta Moisă este coach de feminitate și relații cu o experiență de șapte ani. A urmat Școala de Coaching pentru Relații din SUA, un MBA în Leadership Organizațioanal și apoi Master NLP cu dorința de a răspunde unei nevoi reale pe care o vede constant în jurul ei: suferința oamenilor în relațiile de iubire. În 2014, a fondat Academia de feminitate și s-a dedicat exclusiv ca misiune feminității și relațiilor. Până în prezent, Violeta a consiliat sute de femei, fie soții care își reconstruiau căsnicia după o infidelitate, fie femei singure care voiau să-și găsească partenerul potrivit, fie gay în lupta cu societatea și propria identitate.

Cornel Gabriel Pasăre este psiholog, psihoterapeut și speaker. Are formări profesionale în Terapie Ericksoniană și hipnoză clinică, Psihoterapie Integrativă, Consiliere și Terapii Scurte colaborative orientate pe resurse și soluții, Speaker motivațional și Instructor Senior Certificat Tai Chi (WuJi Gong), acreditat internațional de către Educational Director & Founder Andrew Fretwell, Membru al Colegiului Psihologilor din România. Pe lângă acestea, Cornel poate ajuta la rezolvarea unor experiențe traumatice neintegrate, depresiei, abordează teme precum inteligența emoțională, sănătatea mentală, terapia de cuplu, managementul stresului, hipnoză, mindfulness, programare neuro lingvistică.

Le mulţumim partenerilor noştri OneShot pentru Master Image, XpertBeauty pentru Master Make-up şi Vivre pentru recuzită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top