Now Reading
Orgasmul full body – o experienţă spirituală

Orgasmul full body – o experienţă spirituală

andreea-silvia-ioniță
orgasmul-full-body-o-experienţă-spirituală

Închide ochii și vizualizează-te undeva la apus, într-o zi de vară, la malul mării. Ești în cel mai potrivit loc în care te poți relaxa, urmând să te bucuri de cel mai plăcut masaj. Simți adierea brizei care îți mângâie pielea, apoi simți căldura a două mâini calde și pricepute care îți masează templul corpului detensionându-te și producându-ți o imensă plăcere și relaxare. Pe măsură ce uleiul cald și aromat este întins pe piele, se mai alătură încă două mâini gata să îți exploreze alte părți ale corpului. Simți cum te abandonezi artei plăcerii și relaxării prin masaj. Apoi se mai adaugă încă două mâini care cuprind alte zone ale corpului înspre dezmierdare. Și încă două, și încă două, și tot așa până când simți cum întreg corpul tău este scăldat pe exterior și în interior în senzații magnifice de relaxare și plăcere. Te abandonezi sutelor, miilor de mâini care îți tratează corpul și ființa precum un templu. Plăcerea, relaxarea, vindecarea pulsează în fiecare celulă din corpul tău. Ești prezentă și vie în cele mai ascunse părți din tine. Trăiești un orgasm total în fiecare celulă a corpului tău abandonată în tot buchetul de vindecare și plăcere pe care ți-l oferă mâinile vindecătoare.

Cam așa se simte un orgasm full body. Imaginează-ți cum un orgasm clasic ar fi imaginea unui masaj la două mâini, iar un masaj full body trăirea unui masaj la sute de mâini care îți încântă corpul fizic, mental, emoțional și energetic. Orgasmele întregului corp se referă la orgasme deosebit de intense care se simt ca și cum ar avea loc în fiecare părticică a corpului tău, nu doar în zona inghinală.

Putem asocia un orgasm full body cu Big Bangul. Este cea mai mare energie care poate crea viața! Este transmutarea energiei sexuale într-un spațiu sublim, ecstatic, divin!

Din experiența mea, un orgasm full body este orgasmul „pielii de găină” din vârful degetelor de la picioare până în creștetul capului. Este o senzație de energie grozavă în tot interiorul tău, care este prea intensă pentru a fi controlată, o conștientizare a măreției energiei ce ne cuprinde pe fiecare.

Pe măsură ce energia se mișcă prin chakre și cuprinde întregul corp și întreaga ta ființă, poți simți efectiv cum ai orgasm în tălpi, în buricele degetelor, în firele de păr, în vârful limbii, în buric, în sfârcuri, în cele mai neîntâlnite locuri. Efectiv fiecare celulă a corpului tău trăiește starea orgasmică. Până și Sufletul trăiește un extaz orgasmic!  De aceea, orgasmele întregului corp sunt o parte obișnuită a sexului tantric, deoarece tantra se concentrează pe manifestarea și mișcarea energiei sexuale în tot corpul către în sus, către Creație.

Citește articolul integral în ediția de aprilie a revistei Psychologies sau abonează-te și primește lunar cadourile pregătite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top