Now Reading
ABC-ul sănătății copilului: ce trebuie să știi în primii ani?

ABC-ul sănătății copilului: ce trebuie să știi în primii ani?

Revista Psychologies
abc-ul-sănătății-copilului-ce-trebuie-să-știi-în-primii-ani

Conferință Modern Family Challenges aduce în atenție subiectul crucial al sănătății copilului în primii ani de viață. Evenimentul va avea loc pe dată de 22 martie, de la ora 18:30, la Hotel Marshal Garden București.

În cadrul conferinței, părinții vor afla informații esențiale despre sănătatea copilului în primii ani de viață, provocările specifice acestui interval de vârstă și soluții pentru a preveni și trata afecțiunile frecvente, cum ar fi răcelile, virozele, alergiile sau problemele de dantură.

Pe 22 martie, de la 18:30, la Hotel Marshal Garden te așteptăm să te bucuri de o experiență offline, educativă și de conectare în cadrul Modern Family Challenges. La panelul de discuție dedicat sănătății copilului vor fi alături de noi: Victor Daniel Miron, medic specialist pediatrie; Mirela Pavelescu, medic primar pediatru și specialist alergologie și imunologie și pneumologie pediatrică și Ilia Jipa, Medic primar ortodonție sinortopedie dento facial.

Și pentru că echilibrul familial depinde în mare măsură de sănătatea mentală, emoțională și fizică a mamei, la această ediție am alocat o secțiune specială de discuții, în cadrul FAMILY TALKS, dedicată mamei și sănătății ei emoționale și mentale, având în vedere importantă acestui subiect. Iată cine sunt invitații noștri: Nina Sofian, Psiholog relațional și Miruna Ioani, fondator SisterhoodSociety.ro.

Panel SĂNĂTATE:

  • Viroza și alergii respiratorii: simptome, urgențe/ non urgențe, recomandări. Cum procedăm?, Victor Daniela Miron, medic specialist pediatrie
  • Alergiile la copil. Ce sunt? Când suspectăm? Cum acționăm?, Mirela Pavelescu, Șef de lucrări, medic primar pediatru și specialist alergologie și imunologie și pneumologie pediatrică, doctor în medicină
  • 3 din 4 copii au nevoie de aparat dentar! De ce au crescut numărul de malocluzii în rândul copiilor noștri?, Ilia Jipa, Medic primar ortodonție sinortopedie dento facială

Panel FAMILY TALKS:

  • Adaptarea mamei la noile roluri și echilibrul din familie, Nina Sofian, Psiholog relațional și Miruna Ioani, fondator SisterhoodSociety.ro

MODERATOR: Liana Petrescu, Actriță și Antreprenor

Partenerii care s-au alăturat și susțin evenimentul sunt:

Partener Premium: Dr Phyto

Parteneri Gold: Lidl România | EFI Bucharest | Smile by Dr Ilia

Parteneri Silver: Imunicor | Editura Corint | Mommy HAI 

Prieteni: PlayWall.ro

ÎNSCRIE-TE gratuit la eveniment, completând formularul de înregistare AICI.

„Nimic nu ne da mai tare peste cap că familie, decât momentul în care copilul nostru se îmbolnăvește. Sănătatea copilului este un subiect care ne preocupă și ne afectează deopotrivă, iar informarea noastră și grijă și afecțiunea oferite în aceste momente sunt cu atât mai relevante. Evenimentul Modern Family Challenges vine în sprijinul părinților cu informații variate în acest sens”, afirmă Sofia Frunză, Organizator Modern Family Challenges.

Te invităm să iei parte la conferință Modern Family Challenges și să descoperi informații esențiale pentru sănătatea și bunăstarea copilului și a familiei tale.

_____________________________

Despre Modern Family Challenges:

Modern Family Challenges este un proiect dezvoltat de agenția Creative Energy Corner dedicat familiei moderne. Pentru a fi la curent despre evenimentele și campaniile pe care le implementăm, părinții ne pot urmări pe platforma www.moderndads.ro sau pe conturile de social media: Facebook, YouTube, Instagram Modern Family România. Iar pentru networking și socializare se pot alătură grupului privat – Grup Modern Family.

Din portofoliul agenției fac parte și proiectele de parenting DAD TO BE Academy – curs video dedicat viitorilor tati, platforma online www.moderndads.ro și evenimentul dedicat ttatilor moderni Modern Dad’s Challenges.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top