Now Reading
Din dragoste pentru copii

Din dragoste pentru copii

alexandra-tudor
din-dragoste-pentru-copii

Misiunea noastră de a ține familiile împreună continuă zi de zi și constant dezvoltăm inițiative care vin în folosul copiilor.

Psychologies: Dragă Amalia, ce te-a determinat să te alături Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald™? Ce valori comune v-au adus împreună?

Amalia Năstase: Pentru mine, copiii și bunăstarea acestora reprezintă tot ce este mai important în această lume. Ei trebuie ocrotiți, protejați și iubiți. Nu există să nu lupți pentru a le oferi condiții decente în care să trăiască, acces la serviciile medicale de care au nevoie, acces la educație și o lume mai bună și mai curată.

De aceea, am simțit din primul moment în care am aflat de Fundația pentru Copii Ronald McDonald că împărtășim aceleași valori, idealuri și pot spune că m-am regăsit pe mine în misiunea acesteia. Aflasem la Paris de Casa Ronald McDonald și mi s-a părut extraordinar ce făceau. Așa că, peste niște ani, când am aflat că există și în România, m-a bucurat nespus. Consider că orice copil trebuie să aibă dreptul de a avea familia alături, în special în momentele inimaginabil de dificile cum ar fi spitalizarea de lungă durată. Copiii au nevoie de mângâiere, au nevoie să fie alinați, au nevoie să nu se simtă singuri, au nevoie de o „casă departe de casă” și asta poate oferi Fundația pentru Copii Ronald McDonald. Când știi că prin ceea ce faci dai înapoi comunității, crești șansele unor recuperări mai rapide și oferi un acces crescut la servicii medicale de calitate, o faci din inimă, o faci cu drag și nu te oprești până când simți că nu mai este nevoie de tine. Dar, până atunci, nevoia este reală, există în toată țara, iar noi, din dragoste pentru copii, vom continua să construim soluții.

Citește articolul integral în ediția de iunie a revistei Psychologies sau abonează-te și primește lunar cadourile pregătite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top