Now Reading
3 semne ca pasiunea ta este autentica

3 semne ca pasiunea ta este autentica

Revista Psychologies

Nu este vorba despre pasiunea pe care o resimtim brusc pentru colegul de la departamentul de IT ci despre atractia fata de un anumit domeniu, preocupare, hobby. Daca vrei sa fii sigura ca dorinta ta de a te implica intr-o anumita activitate este autentica si merita urmarita, ghideaza-te dupa aceste semne.

 

Revine indiferent cat de mult o ignori. Din diverse motive, putem sa nu alegem sa ne urmam pasiunile.

Fie pentru ca acestea ne solicita timp pe care nu il avem disponibil, fie pentru ca ar insemna o schimbare majora a vietii cu care ne-am obisnuit, fie pentru ca le refuzam importanta pe care o au.

Cu toate acestea, ele raman precum o voce slaba in mintea noastra, dar constanta, revenindu-ne mereu in atentie.

Atunci cand mintea ti se intoarce frecvent la acelasi lucru, inseamna ca lucrul respectiv merita atat atentia ta cat si implicare.

 

Identifici semne care duc in aceeasi directie. Atunci cand o pasiune este autentica, ea va fi reflectata in mici detalii care ne vor indrepta atentia asupra ei.

Fie ca este vorba despre o carte, un cadou, un vis, sau chiar un simptom corporal, evenimente si ocazii iti vor aparea ca indicatori ale dorintei tale de a face acel lucru. Cu alte cuvinte vei avea de a face cu un desen pentru care va trebui sa unesti punctele pentru a fi vizibil.

La fel de adevarat este si faptul ca aceste mici semne te vor atrage in acea directie, intrucat mintea ta alege sa le interpreteze intr-un anumit fel, semnalandu-ti astfel ca iti doresti cu adevarat un anumit lucru.

 

Entuziasmul tau ramane neschimbat cu trecerea timpului. Chiar poti simti emotii pozitive si o adevarata afectiune pentru sarcinile marunte si poate banale care contribuie la pasiunea sau hobbyul tau.

Indiferent cat de interesanta este preocuparea in sine, intotdeauna exista momente de rutina, pregatire sau taskuri plicticoase care insa, atunci cand esti animat de dorinta de a face un lucru, iti vor parea placute.

 

Foto: 123rf.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top