Now Reading
5 motive pentru care engleza de afaceri este importantă pentru carieră

5 motive pentru care engleza de afaceri este importantă pentru carieră

Revista Psychologies
5-motive-pentru-care-engleza-de-afaceri-este-importantă-pentru-carieră

Cunoștințele de limba engleza pentru afaceri sunt vitale pentru a avansa în carieră. Dacă scopul tău este să lucrezi eficient într-un mediu internațional, îmbunătățirea vocabularului reprezintă o necesitate. În general, această calitate te va ajuta să beneficiezi de multiple oportunități de carieră.

Există o gamă largă de cursuri de limba engleză disponibile pe piață. Cu toate acestea, engleza de afaceri este o parte specializată a limbii engleze axată pe limba corporativă care este cel mai frecvent folosită în lumea afacerilor. Face parte din setul de abilități pentru comunitatea internațională de afaceri.

Cursurile de engleză de afaceri includ vocabular și expresii folosite în mediul de afaceri și profesional, scrierea planurilor de afaceri și a prezentărilor, exprimarea de opinii, negocierea, descrierea graficelor și diagramelor, precum și conducerea și participarea la întâlniri. Mai mult, există aspecte ale englezei de afaceri legate de munca în echipă, călătoriile de afaceri, construirea de relații și pregătirea pentru un interviu de angajare.

Evident, poți opta pentru cursuri specializate de engleză de afaceri care vizează domenii specifice precum drept, finanțe, marketing și publicitate, comerț, politică, logistică, turism, medicină etc.

Să aruncăm o privire la câteva dintre beneficiile învățării englezei de afaceri.

Citește articolul integral pe Learning Network.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top