Now Reading
Descoperă puterea Coaching-ului Conversațional cu Shelle Rose Charvet!

Descoperă puterea Coaching-ului Conversațional cu Shelle Rose Charvet!

Revista Psychologies

Ai vrea să dobândești abilități puternice de coaching pentru a-i ajuta pe oameni să-și rezolve propriile probleme? Vrei să înveți tehnici avansate de comunicare care să îți permită să creezi schimbări reale și să facilitezi transformarea personală? Atunci, trebuie să participi la Summitul Coaching Masters Romania la sesiunea cu Shelle Rose Charvet!

Shelle Rose Charvet este un nume de referință în industria coaching-ului și scriitura de talie mondială. Ea este autoarea best-seller-ului „LAB Profile” și este recunoscută la nivel global pentru expertiza sa în Coaching Conversațional. Datorită metodelor inovatoare și a abordărilor sale puternice, Shelle a ajutat mii de oameni să își atingă obiectivele și să depășească obstacolele prin intermediul comunicării eficiente.

Shelle Rose Charvet va împărtăși secretele și tehnici avansate ale Coaching-ului Conversațional. Veți învăța cum să identificați și să influențați tiparele de gândire și comportament ale celorlalți, să facilitați schimbările pozitive și să obțineți rezultate durabile în procesul de coaching. Indiferent dacă sunteți coach profesionist, lider de echipă sau pur și simplu doriți să vă dezvoltați abilitățile de comunicare și să aveți impact în relațiile interpersonale, această sesiune este pentru voi!

Nu rata oportunitatea de a învăța de la un expert de renume mondial! Sesiunea cu Shelle Rose Charvet va avea loc joi, 20 iulie, de la ora 21:00. Fii pregătită să descoperi puterea Coaching-ului Conversațional și să îți transformi abilitățile de comunicare!

Rezervă-ți locul acum și înscrie-te la sesiunea noastră specială! Linkul de înregistrare se află aici.

#CoachingConversațional #TransformarePersonală #ComunicareEficientă #DezvoltarePersonală

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top