Now Reading
Are o amanta

Are o amanta

As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie, deoarece nu mai cunosc solutii. Sunt impreuna cu sotul meu de 14 ani si casatoriti de 1 an si jumatate. Avem un baitel de 1an si jumatate. In urma cu 3 ani a fost plecat intr-o delegatie unde prin prisma serviciului a cunoscut o alta femeie. Dupa ce s-a intors am observat ca vorbeste la telefon cu cineva foarte mult timp, iar timbrul vocii era total diferit fata de cel cand vorbea cu mine. Am zis ca poate mi se pare, dar la vreo 2 luni dupa acea deplasare a mai urmat una, cica tot in interes de serviciu, in urma careia am gasit un ambalaj de prezervativ. A urmt o discutie in care s-a jurat ca nu este al lui, nu m-a convins dar am zis sa las de la mine. Dupa asta au mai fost si alte discutii pentru ca primea cadouri, am aflat de la prieteni ca chiar era ceva intre ei, ca se afisa cu ea peste tot, in tot acest timp el negand. Dupa ce s-au saturat de intalniri prin hoteluri au hotarat sa inchirieze un apartament unde sa se intalneasca. Eu intre timp am ramas gravida. In ziua in care am aflat de acest apartament m-am dus seara in locul cu pricina. Nu stiam scara, etajul, apartamentul. Cand am ajuns acolo masina lui de servici era acolo. Nestiind unde sa urc i-am cerut sa coboare. Bineinteles a urmat celebra replica „nu e ce crezi tu”. Mi-a explicat ca e doar o prietena atat si nimic mai mult. Am vrut sa pun capat relatiei, sa renunt la sarcina dar m-a convins sa ma mai gandesc si cum a trecut timpul a reusit de m-a imbunat. Am crezut ca totusi se va sfarsi, dar au mai fost si alte situatii neplacute. Ideea este ca totusi m-am saturat si as vrea sa iau copilul sa plec dar nu stiu ce sa fac. Va precizez ca in urma zecilor de discutii, el niciodata nu a recunoscut ca ar fi ceva intre ei si nici acum nu recunoaste. Nu mi-e teama sa plec dar nu ma gandesc decat ca nu pot asigura minimul necesar copilului. Eu acum sunt in postnatal dupa care nu voi mai beneficia de niciun venit.

Intrebare pusa de: Cristina, 32

Raspunsul psihologului:

Doar dvs puteti hotari daca va e mai bine impreuna cu el sau nu. In mesajul dvs spuneti ca singurul lucru care va tine langa sot este lipsa unui venit personal. Daca acesta este chiar singurul lucru care va impiedica sa plecati, solutia e simpla: cautati-va un serviciu.
Insa mie mi se pare ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple, pentru ca, totusi, ceva v-a tinut langa el atatia ani, in ciuda banuielilor dvs ca ar fi infidel. Oare ce anume v-a facut ca tocmai in acest moment sa va puneti problema unei despartiri? El pare multumit de situatia triunghiulara care probabil exista, ba chiar intre timp s-a si casatorit cu dvs si ati facut amandoi un copil.
Poate ca de fapt nu va doriti decat ca el sa incheie cealalta (posibila) relatie. Si atunci, evident ca este nevoie sa-l “castigati.” Cum ati putea s-o faceti depinde mult de relatia pe care o aveti cu el, numai dvs puteti stii cum… si daca acesta este lucrul pe care vi-l doriti.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top