Now Reading
Cand are el chef ma suna

Cand are el chef ma suna

Buna ziua, Am cunoscut un baiat acum patru luni. La inceput ne vedeam zilnic; apoi s-a racit fata de mine si acum ne vedem o data pe saptamana cateva ore. Nu iesim nicaieri, nu cunosc niciun prieten de-al lui. Cateodata nu imi raspunde la telefon si nici nu ma suna inapoi. Cand are el chef ma suna ca si cand ne-am vazut ieri si ma cheama la el. Nu am mai avut o relatie de 2 ani si poate complic eu lucrurile mai mult decat e cazul, dar nu stiu ce sa inteleg din comportamentul lui. L-am intrebat ce vrea de la mine si mi-a spus ca nu stie. Vreau sa ma despart de el dar nu stiu daca nu cumva ma grabesc. Va multumesc anticipat, Kate

Intrebare pusa de: Andreea, 29

Raspunsul psihologului:

S-ar putea sa fie vorba de o labilitate emotionala, adica de schimbari ale dispozitiei, cand are chef de tine, cand nu. Cand are chef te cauta ca si cand ar fi prima oara. Faptul ca el nu constientizeaza acest lucru nu inseamna ca nici tu nu il observi.

Ai fost dezghetata cand l-ai intrebat ce vrea de la tine, dar raspunsul te-a bagat mai mult in ceata decat sa te ajute sa te clarifici. Poate ca tipul asta nu vrea sa se implice intr-o relatie serioasa cu tine – va vedeti doar o data pe saptamana cateva ore, nu iesiti nicaieri, nu-i cunosti niciun prieten. Sau poate ca este cum ti-am zis la inceput confuz, imatur si instabil emotional. Ar trebui sa imi scrii cateva lucruri despre el: ce varsta are, ce profeseaza, despre parintii lui, ce anume ii place sa faca. Cum v-ati cunoscut voi doi? Astept sa revii cu completari si mai vorbim atunci.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top